Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Σελήνη Υδροχόος 12-14 Ιανουαρίου 2024

 

Σελήνη Υδροχόος 12-14 Ιανουαρίου 2024

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου από    τις 5.00 το πρωί της Παρασκευής έως και τις 05.28 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Σελήνη αργά αλλά σταθερά επανακτά τη φωτεινότητα του Ήλιου, χαρίζοντάς μας μια μαγευτική αναγέννηση φωτεινότητας.

Κατά τη διάρκεια των ημερών που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, αναδεικνύεται μια ενέργεια που ευνοεί την έρευνα και την επικοινωνία.



Επιπλέον, αυτός ο κύκλος είναι ευνοϊκός για την εύρεση χαμένων αντικειμένων και την ανίχνευση ευκαιριών στους τομείς της αγοράς και της εργασίας.

Συνεπώς, οι επιχειρηματίες συνιστάται να αναλύσουν προσεκτικά τον ανταγωνισμό τους κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.

Οι ημέρες του Υδροχόου θεωρούνται ημέρες του αέρα και του φωτός.

. Επομένως, αυτές οι ημέρες αποτελούν ιδανική περίοδο για τον καθαρισμό χώρων που δεν αερίζονται επαρκώς, όπως αποθήκες και ντουλάπια.

Σε σχέση με τη διατροφή, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί κατά την περίοδο της αύξουσας Σελήνης, αποφεύγοντας υπερβολές που μπορεί να δυσκολέψουν την απώλεια βάρους.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Υδροχόο θα επωφεληθούν αν αποφεύγουν καταστάσεις που τους προκαλούν άβολα ή ανασφαλή συναισθήματα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η λήψη αποστάσεων μπορεί να είναι επιθυμητή, ενώ η ικανότητα να διαχειριστούν την κατάσταση θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν αίσθημα ασφάλειας και άνεσης.

Τα παιδιά που γεννιούνται με Σελήνη στον Υδροχόο εκπροσωπούν ένα μοναδικό και πρωτότυπο κομμάτι της κοινωνίας.

Η αποδοχή της διαφορετικότητάς τους, καθώς και η κατανόηση της ιδιαιτερότητας της κοινωνικής τους συμπεριφοράς, συνεισφέρει στην ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικής τους ευαισθησίας.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στον Υδροχόο, είναι σημαντικό να υιοθετούν μια ανοικτή και κατανοητική προσέγγιση όταν τα παιδιά τους εκφράζουν την ξεχωριστή τους προσωπικότητα.

Αντί να αντιδρούν αρνητικά σε ζαβολιές ή να απομακρύνονται όταν τα παιδιά δεν είναι σε καλή διάθεση, η στήριξη και η αγάπη τους μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την ευελιξία των παιδιών τους.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Υδροχόου είναι το Μωβ.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σεντόνια ή κουβέρτα σε αυτές τις αποχρώσεις αλλά επίσης τις ημέρες του Υδροχόου να φορέσουμε μωβ κάλτσες ή κολάν ή ακόμα καλύτερα ρούχα ύπνου.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ένας  Ημιπολύτιμος Λίθος του Υδροχόου, είναι ο Μωβ Αχάτης.

Ο Μωβ Αχάτης, γνωστός και ως Purple Agate, αναδεικνύεται ως ο λίθος που συνδέεται με την πνευματική αναζήτηση και τον διαλογισμό.

Λέγεται πως ενδυναμώνει τον κάτοχο του, παρέχοντας του τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει προκλήσεις, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αντίληψη του για το περιβάλλον του.

Ο Κυβερνήτης Πλανήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ενώ στην Παραδοσιακή και Ελληνιστική Αστρολογία, τον Κυβερνά ο Κρόνος.

 

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti



Ελίνα Βατικιώτη : 

Υπεύθυνη Σπουδών στο Διαδικτυακό Αστρολογικό Σχολείο 

Facebook : 

Instagram: 

Τικ Τοκ

YouTube 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου