Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Σελήνη Τοξότης 07-10 Ιανουαρίου 2024

 

 Σελήνη Τοξότης 07-10 Ιανουαρίου 2024


Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Τοξότη από  τις 11.08 αργά το βράδυ της Κυριακής 07.01.24 έως και τις 03.31 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Καθημερινά αυτή την περίοδο,  παρακολουθούμε τον φεγγάρι να σμίγει σιγά-σιγά με το σκοτάδι και αντιλαμβανόμαστε ότι η Σελήνη βρίσκεται σε χάση.

Η επιφάνεια της όσο μικραίνει, αναδεικνύει  μια νόστιμη γοητεία στον νυχτερινό χειμωνιάτικο ουρανό.



Ενεργειακά η διέλευσή της Σελήνης από την περιοχή του Τοξότη μας θυμίζει τους στόχους που έχουμε θέσει.

Αυτή η παρουσία στον ουρανό, μας υπογραμμίζει ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον δρόμο μας, αποκτούν νόημα και αξία για τη θέση μας στο εδώ και τώρα.

Είναι ένας υπενθυμιστικός χορός του φεγγαριού που μας καλεί να επανεξετάσουμε τις φιλοδοξίες μας και να δώσουμε νέο νόημα στο ταξίδι μας.

Επιπλέον, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για την αποτοξίνωση του συκωτιού.

Το συκώτι θεωρείται κρίσιμο όργανο μετασχηματισμού ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο των εναλλακτικών θεραπειών περιγράφεται ως ο μετασχηματιστής της ενέργειας του θυμού.

Είναι σημαντικό να επικοινωνούμε με το εσωτερικό μας κίνητρο, προκειμένου να διατηρήσουμε τα επίπεδα αισιοδοξίας και χαράς που απαιτούνται για να στηρίξουμε τον οργανισμό μας στις λειτουργίες κάθαρσης με απόλυτη επιτυχία.

Στον τομέα της υγείας, πάντα συμβουλεύουμε τον γιατρό μας προτού αναλάβουμε οποιαδήποτε διαδικασία.

Αυτές τις ημέρες, ο οργανισμός μας χρειάζεται περισσότερη πρωτεΐνη, η οποία μπορεί να απορροφηθεί αποτελεσματικά και να εξασφαλίσει το μέγιστο όφελος.

Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να επιλέγουμε τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος, προκειμένου να μην υπερφορτώσουμε το συκώτι και να αποφύγουμε την υπερλειτουργία του.

Όσον αφορά τα γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι συνίσταται να προτιμούμε τα χαμηλά σε λίπος γάλα και τυρί cottage.

Αυτή η επιλογή θα βοηθήσει στη διατήρηση της ευελιξίας του συκωτιού και στην αποφυγή της υπερβολικής επιβάρυνσης του οργανισμού μας.

Οι ημέρες αυτές είναι καλές μόνο για ελαφριές εργασίες, χωρίς πολλά βάρη ή καταπόνηση του σώματος.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τη Σελήνη στον Τοξότη επωφελούνται όταν θέτουν και μικρούς στόχους, ώστε να διατηρούν τη λειτουργικότητά τους ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν ανασφάλεια.

Για αυτούς, η θέση συγκεκριμένων στόχων, ακόμα και βραχυπρόθεσμων, αποτελεί ένα μέσο ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης.

Τα παιδιά που γεννιούνται με τη Σελήνη στον Τοξότη χρειάζονται ένα περιβάλλον δράσης που τους επιτρέπει να αναπτύξουν εμπειρίες με ασφάλεια.

Η δημιουργία ενός πεδίου δράσης που ενθαρρύνει την εξερεύνηση και την ανεξαρτησία τους θα συμβάλει στην θετική εξέλιξη τους.

Για τις μανούλες που έχουν παιδιά με Σελήνη στον Τοξότη, αν και συνήθως είναι εμψυχωτικές, είναι σημαντικό να επιτρέπουν στα παιδιά τους να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες μόνα τους.

Η αυτονομία και η ανεξαρτησία προωθούν την ανάπτυξη και ενδυναμώνουν το παιδί να ανακαλύπτει τον κόσμο με δική του πρωτοβουλία.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Τοξότη  είναι το Μπλε.

 Μπορούμε να φορέσουμε ένα ματάκι ή ένα αξεσουάρ με μια πετρούλα τυρκουάζ.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ένας Πολύτιμος Λίθος του Τοξότη είναι η Μπλε Τουρμαλίνη.

Κατά την παράδοση, όσοι φορούν Τουρμαλίνη διατηρούνται απαλλαγμένοι από τον εξευτελισμό και λαμβάνουν πάντα τις σωστές αποφάσεις.

Στη σύγχρονη εποχή, η Τουρμαλίνη χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και τη μετατροπή της ενέργειας.

Αυτή η πέτρα θεωρείται ότι μπορεί να συμβάλει στην ισορροπία της ενέργειας και να διατηρεί τον κάτοχο της συνδεδεμένο με θετικές ενεργειακές δυνάμεις.

Ο πλανήτης κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο  Δίας.  




Ελίνα Βατικιώτη : 


Υπεύθυνη Σπουδών στο Διαδικτυακό Αστρολογικό Σχολείο 

Facebook : 

Instagram: 

Τικ Τοκ

YouTube 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου