Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Άρης στους Διδύμους ( επιρροή στα Ζώδια )




Από την Ελίνα Βατικιώτη


Στις 31 Μαρτίου 2019, ο Άρης περνάει στη ζωδιακή περιοχή των Διδύμων.

Η χαρά του είναι μεγάλη, αφού επιτέλους απελευθερώνεται από την αργή δράση του Ταύρου.
Οι δραστηριότητές του από τις 31 Μαρτίου έως και τις 15 Μαΐου, θα είναι εστιασμένες στην επικοινωνία, την κινητικότητα, αλλά πολλές φορές και σε σπατάλη ενέργειας , σε μια προσπάθεια επιβολής απόψεων.

Στις 4 Απριλίου το εξάγωνο με τον Χείρωνα, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα λάθη που κάνουμε όταν δρούμε βιαστικά ή εγωιστικά, να τα διορθώσουμε και να έχουμε πολύ δυνατά και ευνοϊκά αποτελέσματα το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Από τις 17 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή, καθιστώντας τον έτσι Δεσπότη και Κυρίαρχο των ημερών.  Η πρακτικότητα και η ταχύτητα των σκέψεων θα είναι χαρακτηριστικό σημάδι κάθε δράσης. Όσοι ασχολούνται με το κοινό, συγγράφουν, διδάσκουν ή εμπορεύονται προϊόντα,  μπορούν να βρουν τρόπους προώθησης της εργασίας τους, εύκολα και αποτελεσματικά.

Στις 26 Απριλίου, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί απογοητεύσεις λόγω ψεύτικων υποσχέσεων ή χαοτικών σκέψεων.  Τα λόγια μπορούν να γίνουν δηλητήριο και να πληγώσουν την ψυχή των ανθρώπων.  Η καλύτερη λύση είναι να χορέψετε και ν αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής, να οδηγήσει τα βήματά σας.

Την 1η  Μαΐου σχηματίζει  γωνία 150 με Κρόνο, που σημαίνει πως οι ιδέες, οι πρωτοβουλίες αλλά και οι μετακινήσεις θα γίνουν με σχετική δυσφορία, οπότε αν σχεδιάζετε κάποια έξοδο καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για ενοχλητική αργοπορία.

Στις 6 Μαΐου σχηματίζει γωνία 150 με Πλούτωνα, αλλά και αντίθεση με Δία, μια δύσκολη όψη η οποία όμως μπορεί να δώσει δύναμη, αν ο άνθρωπος μπει στη διαδικασία της αυτογνωσίας και αυτοπαρατήρησης. 
Η καλύτερη απόδοση αυτής της ενέργειας είναι να μην υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση, αν πρώτα δεν υπάρξει αντικειμενική παρατήρηση των γεγονότων, σε εξωτερικό αλλά και εσωτερικό επίπεδο. Αν και όλοι οι συμμετέχοντες πλανήτες , Άρης, Πλούτωνας, Δίας δεν φαίνεται αρχικά να συναινούν σε κάποιου τύπου "εικονική" οπισθοχώρηση, τόσο η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, όσο και του Δία, διευκρινίζουν με σαφήνεια, πως το θέμα θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί, με καθαρότερο μυαλό.







Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια.

Κριός
Η κίνηση και η δράση είναι η ίδια σας η ζωή, θα πάρετε πολλές ανάσες με την είσοδο του Κυβερνήτη σας στους Διδύμους, θα έχετε πολλές νέες σκέψεις και ιδέες, θα ανταλλάξετε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες, οι μετακινήσεις σας θα αυξηθούν κατακόρυφα , ενώ το διάστημα από 17 Απριλίου έως 6 Μαΐου θα είναι σημαντικό για αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις που αφορούν στην εργασία αλλά και στην εκπαίδευση σας.

Ταύρος
Εσείς αυτό το διάστημα μπορείτε να συντονιστείτε με τη ροή του κόσμου, να κατεβάσετε ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά θα πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση για τί θα έχετε την τάση να γυρίσετε κάθε θετική σκέψη σε αρνητική, λόγω συναισθηματικής ανασφάλειας. Ιδιαίτερα στις 26 Απριλίου, φροντίστε να έχετε προστατευμένα τα χρήματά σας, το κινητό σας και τη τσάντα σας.

Δίδυμοι
Οι απαιτήσεις, που προκύπτουν αυτό το διάστημα από το φιλικό περιβάλλον, φαίνεται να σας δημιουργούν άλλοτε εκνευρισμό κι άλλοτε να γίνονται κινητήριος δύναμη προς δράση.  Από τις 17 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, θα υπάρχει μεγαλύτερη σύμπνοια , ενώ η ελπίδα αναζωπυρώνεται και οποιαδήποτε αμφιβολία για οτιδήποτε θέλετε να επιτύχετε, σχεδόν εξαφανίζεται. Μια ερωτική σχέση ή ένα φλερτ μπορεί επιπλέον να προκύψει αυτό το διάστημα.

Καρκίνος
Επαγγελματικής φύσης θέματα, μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας. Παρόλα αυτά θα έχετε διάφορες συνομιλίες, με σκοπό να αποκτήσετε νέους συνεργάτες, οι οποίοι θα δώσουν έναν αέρα αναζωογόνησης στην σταδιοδρομία σας. Αν είστε υπάλληλοι, είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε με κάποιον ανώτερο σας, νιώθοντας τον να κάνει ύπουλες προς εσάς κινήσεις. Αν είστε όμως εργοδότες, φαίνεται να έχετε εύνοια από κάθε υφιστάμενο σας, ακόμα κι αν δεν σας είναι πλήρως κατανοητό αυτό το διάστημα.

Λέοντας
Φαίνεται να επιθυμείτε βαθιά την κοινωνική σας δράση και μάλιστα εισέρχεστε στο κοινωνικό πεδίο σαν σίφουνας, προβάλλοντας τις σκέψεις και τις απόψεις σας, οι οποίες αν δεν γίνουν αποδεκτές, ιδιαίτερα την 1η και τη 6η Μαΐου, θα είστε έτοιμοι να συγκρουστείτε με αντίκτυπο τόσο στον εργασιακό όσο και στον οικογενειακό χώρο. Αν έχετε διαμάχες με το Δημόσιο, ή δικαστήρια, κρατήστε ταπεινή στάση, κάθε αλαζονική συμπεριφορά θα σας στοιχίσει σε χρήμα.

Παρθένος
Έχετε την ανάγκη να επιτύχετε σε οτιδήποτε κάνετε και μάλιστα αναπτύσσετε αυτό το διάστημα μεγάλες ταχύτητες, ενώ παράλληλα φοβάστε. Όσο το κατανοείτε και κινήστε παρέα με το φόβο σας, είστε ασφαλείς, διότι μπορείτε να ψυχανεμιστείτε τις κακοτοπιές και να τις αποφύγετε. Τα προβλήματα θα είναι εμφανή σε όποιους δεν θελήσουν να αποδεχτούν τις ανασφάλειες τους και λειτουργήσουν με νοητική αλαζονεία και νοητική ανωτερότητα.  Αποφύγετε τις διενέξεις και χειριστείτε τις καταστάσεις με εξυπνάδα, η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

Ζυγός
Μέχρι τις 17 Απριλίου, νιώθετε πως οι άλλοι έχουν επιθετική διάθεση, ενώ μάλιστα δεν έχουν σχεδόν καμία διάθεση να αποδεχτούν τις δικές σας απόψεις. Ίσως οι διαφωνίες να μην είναι μεγάλες, παρόλα αυτά είναι ικανές να εξοργίσουν το νοητικό σας σύστημα και να σας δημιουργήσουν μεγάλο θυμό.  Μετά τις 17 Απριλίου και έως τις 6 Μαΐου, είτε παρουσιάζετε κι εσείς και οι συνεργάτες σας διάθεση συναίνεσης, είτε βρίσκετε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με εσάς.  

Σκορπιός
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους έρχεται να τσεκάρει κατά κάποιο τρόπο, τις αλλαγές που οφείλετε να κάνετε εδώ και κάποια χρόνια στον τρόπο που επεξεργάζεστε και κατανοείτε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά και μέσα σας. Μια εργασιακή σχέση μπορεί να τελειώσει αυτό το διάστημα, αφήνοντας ένα άρωμα θλίψης, το οποίο όμως περιέχει πληροφορίες μεγάλης αξίας για εσάς.  Στις 6 Μαΐου φροντίστε να παρατηρήσετε τα γεγονότα και να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας στις επερχόμενες αλλαγές.  

Τοξότης
Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων έρχεται να ταράξει τα νερά των συνεργασιών και των σχέσεων, με μια παιχνιδιάρικη όμως διάθεση, θυμίζοντας σας πως μπορείτε να μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες με τους άλλους.  Αν είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και τα θέλω του, ή τα πιστεύω του, χωρίς να δίνετε χώρο και στους άλλους να εκφράσουν αυτό που είναι ή που σκέφτονται, τότε μάλλον θα αντιμετωπίσετε αυτή την παιχνιδιάρικη όψη, σαν μια ενοχλητική παρουσία των άλλων γύρω σας. Δική σας η απόφαση, δικά σας και τα αποτελέσματα.

Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα φαίνεται να μπαίνετε σε μια διαδικασία ανεύρεσης εργασίας, ή ακόμα και ανεύρεση επαγγελματικής στέγης.  Ιδιαίτερα το διάστημα 26 Απριλίου με 6 Μαΐου, δώστε βάση σε οποιαδήποτε εργασιακή αλλαγή και ζητήστε από ανθρώπους της οικογένειας να σας βοηθήσουν. Η καθημερινότητά σας φαίνεται αρκετά δραστήρια, τόσο σε μετακινήσεις όσο και σε πληροφορία.  Αποφύγετε τους καυγάδες με τα οικεία σας πρόσωπα. Προσέξτε τη διατροφή σας και τα κρυολογήματα.

Υδροχόος
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους σας αναζωογονεί και σας τροφοδοτεί με ενέργεια, για να διασκεδάσετε αλλά και να δημιουργήσετε, να χαρείτε, να μάθετε και τελικά να μετακινηθείτε σε απόψεις για την χαρά της ζωής. Αν έχετε παιδιά, θα περάσετε χρόνο μαζί τους, εφόσον η εστίαση σας θα είναι πάνω τους, αλλά προσέξτε να είστε φιλικοί. Θα πρέπει να βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει κι ότι έχετε να τα διδάξετε, να το διδάξετε με έξυπνους τρόπους.  

Ιχθύες
Η συναισθηματική αλλά και η οικονομική ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς με αγαπημένα ή οικεία πρόσωπα, εφόσον τους μεταφέρετε την ευθύνη για αυτά που συμβαίνουν. Να ξέρετε πάντως πως όσο θα εμμένετε σε αυτή την  άποψη, τόσο θα αυξάνετε την ένταση , αλλά θα δημιουργείτε και αντίλογο. Καλύτερα να διερευνήσετε την κατάσταση του σπιτιού σας και μάλιστα να εστιάσετε την προσοχή σας, σε οτιδήποτε χρειάζεται άμεση επιδιόρθωση. Αποφύγετε κοντά στις 26 Απριλίου να φάτε φαγητό απ έξω. Βάλτε λίγο χιούμορ και όλα θα γίνουν καλύτερα.



Καλή μας επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου