Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Σελήνη στον Ζυγό 25 και 26 Ιανουαρίου 2019


Προβλέψεις μέσω Καρμικής αστρολογίας.
Από την Ελίνα Βατικιώτη

Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό στις  06:03 το πρωί της Παρασκευής και θα παραμείνει έως  09:30 το πρωί της Κυριακής.


Η παρουσία της Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού ολοκληρώνει μαζί με τον Άρη και τον Ουρανό έναν Καρμικό σχηματισμό, ο οποίος αναφέρεται στον τρόπο δράσης και διεκδίκησης.

Μας μιλάει για σύνεση και προσοχή που θα πρέπει να επιδείξουμε αυτό το διήμερο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει φόβο ή παραίτηση από τα σχέδια μας.

Όσοι βρίσκονται σε καταναγκαστικές σχέσεις επαγγελματικές  ή οικογενειακές, νιώθουν πολύ πιο έντονα την πίεση για προσωπική ελευθερία.

Ίσως η ενθύμηση της εποχής που ήταν ελεύθεροι να εκφράζουν τις ανάγκες τους χωρίς υποχρεώσεις και περιορισμούς να τους φέρνει αυτές της ημέρες μια θλίψη  ή ακόμα και άγχος για αυτά που άφησαν πίσω, ενώ οι υποχρεώσεις τους, να μοιάζουν πολύ μεγαλύτερες απ όσο είναι πραγματικά.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως βρέθηκαν στην σημερινή τους κατάσταση διότι, προσπάθησαν να βάλουν τη ζωή τους σε καλούπια, νομίζοντας πως αυτός ο τρόπος θα τους έκανε να νιώσουν πιο ασφαλείς.

Στην ουσία αυτός ο Καρμικός σχηματισμός της Σελήνης, μας δείχνει πως η ανάγκη για επιβίωση, η χαμηλή μας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μας οδήγησαν σε καταστάσεις  που μας δυσκολεύουν στο σήμερα και γι αυτό θα  πρέπει να τοποθετήσουμε πλέον τον εαυτό μας ισότιμα σε σχέση με τους άλλους.



Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως με βία, χρειάζεται διπλωματία και πλήρη κατανόηση τόσο των δικών μας αναγκών, όσο και των άλλων.

Επιπλέον δεν είναι δυνατό να θεωρούμε τους άλλους υποχρεωμένους να κατανοήσουν τις ανάγκες μας, όταν εμείς δεν κατανοούμε ούτε τις δικές μας, αλλά ούτε τις δικές τους.

Η λύση είναι να μην κρύβουμε τις ικανότητες μας, αλλά να είμαστε περήφανοι για το καλύτερο που μπορούμε και κάνουμε. Ευγνώμονες που τα καταφέρνουμε, ενώ δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε τα αποτελέσματά μας με κανενός άλλου.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι της σύγκρισης, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τα δυνατά μας σημεία και να βελτιώσουμε τα αδύνατα.

Η παρουσία του Ουρανού στον Καρμικό σχηματισμό, μπορεί να μας βοηθήσει στη διαδικασία να κάνουμε εντύπωση, εντυπωσιάζοντας πρώτα από όλους , εμάς τους ίδιους !

Κριός - Ζυγός : εάν εσείς τολμήσετε, οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν, αρκεί να έχετε δείξει σεβασμό στην προσωπικότητά τους.

Ταύρος  - Σκορπιός : τα χρήματα δεν μπορούν να φέρουν ευτυχία στις σχέσεις σας και όσο τα μπερδεύετε μεταξύ τους, δεν μπορείτε να βγείτε από αδιέξοδα.

Δίδυμος - Τοξότης : για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και προσεκτικοί στις κουβέντες που θα πείτε.

Καρκίνος  - Αιγόκερως : αν νιώθετε πως σας επιβάλλουν πράγματα που δεν θέλετε, πρέπει να βρείτε πρώτα τι πραγματικά θέλετε.

Λέοντας - Υδροχόος : δεν θα αλλάξετε τον κόσμο εσείς, προτιμήστε να αλλάξετε τον εαυτό σας

Παρθένος - Ιχθύες : αφήστε τη ζωή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κι εσείς απλά χαλαρώστε λίγο.

Χαμογελάστε, όλοι βρισκόμαστε εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να είμαστε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου