Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21 Μαΐου

 











15 – 21 Μαΐου 2023

 

Τα πιο σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας είναι

Τρίτη 16.05.23 : ορθή κίνηση του Ερμή στον Ταύρο.

Τρίτη 16.05.23 : είσοδος του Δία στον Ταύρο.

Παρασκευή 19.05.23 : Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Σάββατο 20.05.23 : είσοδος Άρη στον Λέοντα και αντίθεση με Πλούτωνα.

Από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη εβδομάδα θα είναι καθοριστικής σημασίας για το επόμενο διάστημα.

Η πίεση σε νοητικό επίπεδο αρχίζει να χαλαρώνει, χωρίς να σημαίνει πως όλα φτιάχνουν ξαφνικά. Καλό θα είναι να κατανοήσουμε την αξία των ανθρώπων που μας περιστοιχίζουν, των σχέσεων μας αλλά και την αξία της ύπαρξης.

Θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε διάφορους τομείς της ζωής μας, που θα μπορούσαν να μας αποδώσουν καρπούς και να μας συντονίσουν με την αίσθηση της ικανοποίησης και της πληρότητας.

Δεν θα λείπουν τα παιχνίδια εξουσίας, τα οποία όμως καταλήγουν σε χαοτικές καταστάσεις και τελικά είναι πολύ πιθανό να μην  υπάρξει αληθινός νικητής, αλλά να αυξηθεί η πόλωση και ο δογματισμός.

 

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε τις αλλαγές, οι οποίες έρχονται με διάθεση να σας αυξήσουν την αυτοεκτίμηση αλλά ίσως και τα οικονομικά σας.

Αναπτύσσετε αγαπησιάρικες σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και είναι εμφανής η υποστήριξη τους στα θέματα που σας απασχολούν.

Πάρτε τις αγκαλιές που χρειάζεστε και φορτίστε μπαταρίες.

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι ερωτικές αλλά και οι επαγγελματικές σχέσεις αναδύονται πρωταγωνιστικά. Όσο κι αν οι άλλοι σας προκαλούν δεν χρειάζεται να κάνετε καμιά κίνηση που θα σας βγάλει από την ασφάλεια σας αυτή τη στιγμή.

Διαχειριστείτε με σοφία τα συγκεκριμένα θέματα και θα έχετε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από όση φαντάζεστε.

 

 

Δίδυμοι

Αν και τα εργασιακά σας θέματα, καθώς και οτιδήποτε αφορά στην καθημερινότητά σας, σας φαίνεται αρκετά σημαντικό, θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο να αποδράσετε από τις πιέσεις μαζί με μια ευχάριστη παρέα.

Μην αφήσετε καμιά στιγμή ανεκμετάλλευτη αυτή την εβδομάδα, αλλά και την επόμενη για να περάσετε καλά και να νιώσετε αγάπη στην καρδιά.

 

Καρκίνος

Θα ήταν καλό να δώστε προσοχή στην εμφάνισή σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και γιατί όχι να αφήσετε και τους άλλους να σας δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Να είστε ανοιχτοί να εισπράξετε οτιδήποτε όμορφο σας δίνει το περιβάλλον. Φροντίστε να μην ανοιχτείτε οικονομικά σε επενδύσεις οι οποίες δεν έχουν σαφές υπόβαθρο, αλλά επίσης να είστε σωστοί με τα φορολογικά θέματα.

 

Λέοντας

Η εικόνα σας αυτό το διάστημα θα βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα».

Οι σημαντικές θέσεις στη ζωή σας έχουν ήδη κερδηθεί με κόπο, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιήθηκε πάντα η νόμιμη οδός.

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους οι οποίοι δείχνουν στα μάτια σας αδύναμοι αλλά μπορούν τελικά να σας βλάψουν.

 

Παρθένος

Οι εργασιακές σας σχέσεις φαίνεται να οξύνονται προς τα τέλη της εβδομάδας και να σας βάζουν σε σοβαρές σκέψεις διαχείρισης, του τρόπου που αντιμετωπίζετε μέχρι στιγμής κάποιους ανθρώπους.

Να θυμάστε πως έχετε εύνοια αυτή την εποχή και καλά θα κάνετε να μην τραβήξετε το σκοινί, γιατί μπορείτε να κερδίστε περισσότερα με την αδιαφορία παρά με την επίμονη ενασχόληση με καταστάσεις που δεν έχουν αξία για εσάς.

 

Ζυγός

Ποικίλα τα γεγονότα για εσάς με πολύ καλές προοπτικές επαγγελματικής και κοινωνικής ανόδου, αλλά και γεγονότα τα οποία σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με τη συντροφική σας σχέση ή με κάποια φιλική ή επαγγελματική συνεργασία.

Δεν είναι καλή εποχή αντιπαραθέσεων, διότι μπορεί να χαλάσετε το όμορφο αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που έχετε κάνει για ισορροπία και ειρήνη με τον εαυτό.

 

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν από τα τέλη της εβδομάδας, οπότε είναι πιθανό να μη μπορείτε να ανταποκριθείτε επαρκώς σε συναισθηματικές και οικογενειακές ευθύνες.

Επίσης καλό θα ήταν να μην πιέζετε ανθρώπους που είναι κοντά σας, να λειτουργούν με τον τρόπο που ικανοποιεί δικές σας ανασφάλειες. Να θυμάστε πως μπορείτε να έχετε πολύ καλές σχέσεις αν δεν εμμένετε σε εγωιστικά «θέλω».

 

Τοξότης

Σιγά σιγά θα αρχίσετε να νιώθετε πως πατάτε γερά στα πόδια σας παρόλα τα εμπόδια ή τις αναποδιές που σας έχουν τύχει.

Θα καταφέρετε να γευτείτε υπέροχα πράγματα αν δεν μπείτε στη διαδικασία να «εκβιάσετε» καταστάσεις, αλλά και αν είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, διότι είναι εύκολο να πληγώσετε τους ανθρώπους γύρω σας και να χάσετε ευκαιρίες ανάπτυξης ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο.

 

 

Αιγόκερως

Αν και οι οικονομικές ανησυχίες δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, αυτή την εβδομάδα είστε στο επίκεντρο για κάποιου είδους έλεγχο των οικονομικών σας.

Στον ερωτικό τομέα φαίνεστε αρκετά ενεργοί, θέλοντας να γευτείτε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με τον/την σύντροφό σας.

Να θυμάστε πως στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται αλλά όχι στις σχέσεις στις οποίες επενδύετε συναισθηματικά.

  

Υδροχόος

Αν και αναζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη, τα γεγονότα έρχονται να σας βγάλουν από την αδράνεια.

Υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε στη μέση αντιπαραθέσεων, στις οποίες θα σας ζητηθεί να πάρετε θέση.

Θα ήταν καλύτερα να βρείτε τρόπους συμβιβασμού αντί να ρίξετε λάδι στη φωτιά ή ακόμα χειρότερα να πάρετε θέση από τη μία ή την άλλη πλευρά.

 

 

Ιχθύες

Αν και η διάθεση μετακίνησης σε φυσικό επίπεδο είναι υποτονική, τελικά φαίνεται να λαμβάνετε τόσα πολλά μηνύματα για επικοινωνία, που θα σας έρθει και η χαρά να ανταμώσετε με ανθρώπους που σας δίνουν αξία και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

Αν περιμένετε κάποια ανταμοιβή, ακόμα και ψυχολογική, είναι καλή εποχή για να την εισπράξετε.

Μιλήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ανοίξτε σε νέους ορίζοντες γνώσης.




Ελίνα Βατικιώτη : 

Υπεύθυνη Σπουδών στο Διαδικτυακό Αστρολογικό Σχολείο

EAstrology School


2 σχόλια:

  1. <3 μου ειχες λείψει εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν έχω ικανότητα να αναγνωρίζω ανώνυμους , ευχαριτσώ πολύ !!!
      Κι εμένα μου έλειψε το blog μου, στο οποίο μπορώ να εκφράζομαι πολύ πιο άνετα ! 🌺

      Διαγραφή