Από την Ελίνα Βατικιώτη
Ήλιος στον Υδροχόο
Φθίνουσα Σελήνη στον Ζυγό
(από 12.02.2020 12:37 τα μεσάνυχτα έως 14.02.2020 στις 2:48 μετά τα μεσάνυχτα)
Πιστεύεται πως προστατεύει τους συζυγικούς δεσμούς, ειδικά εάν δοθεί
ως δώρο από τον ένα σύζυγο στον άλλο, γι αυτό τον λόγο βρίσκεται συχνά
πάνω στα δαχτυλίδια αρραβώνων
Αστρολογικά γεγονότα :
12.02.2020
Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.
13.02.2020
Σελήνη τετράγωνο με Δία - Κρόνο - Πλούτωνα.
Χαρακτηριστικά Ημερών:
Αυτό το διήμερο καλούμαστε να τολμήσουμε να αναδείξουμε τις ικανότητες
που έχουμε αναπτύξει σε οποιονδήποτε τομέα.
Θα πρέπει να έχουμε κατά νου, πως ο οποιοσδήποτε φόβος, η έλλειψη αυτοεκτίμησης
ή αυτοπεποίθησης, μπορεί να μας στοιχίσουν ψυχολογικά
ή να βλάψουν τις σχέσεις μας.
Η τόλμη και η εμπιστοσύνη κρατούν τα κλειδιά της επιτυχίας.
Ας μάθουμε λοιπόν να εμπιστευόμαστε αυτόν που είναι πάντα δίπλα μας.... τον ίδιο μας τον εαυτό.
Άστρο Ομορφιά :
Πολύ όμορφες ημέρες για να βοηθήσουμε τα νεφρά μας και όλο το ουροποιητικό σύστημα , να λειτουργήσει καλύτερα.
Οι ημέρες απαιτούν μέτρο στα υγρά που θα καταναλώσουμε ώστε να αποφύγουμε
την κατακράτηση τους.
Ιδιαίτερα για τις γυναίκες οι οποίες είναι επιρρεπείς στην ουρολοίμωξη,
η κατανάλωση Κράνμπερι αυτό το διήμερο μπορεί να τις βοηθήσει εξαιρετικά.
Κρατήστε ζεστή την περιοχή της μέσης και φροντίστε να μην υπερβάλλετε σε βάρη
που θα την καταπονήσουν.
Ενεργειακή Εξισορρόπηση :
Η ανάγκη της συνύπαρξης και της αναγνώρισης του εαυτού μας μέσα από τους άλλους
μας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και κοινωνικούς.
Αν και το νοητικό υπερτερεί του συναισθηματικού και όλα αξιολογούνται αυστηρά
και ακριβοδίκαια, δείχνουμε γνήσιο ενδιαφέρον όπου υπάρχει ανάγκη
και είμαστε πρόθυμοι να απλώσουμε χέρι βοήθειας.
Εργαζόμαστε στο Ιερό κέντρο και στο Ηλιακό Πλέγμα για να εξισορροπήσουμε
το συναισθηματικό με το νοητικό πεδίο.
Άστρο Μαγειρέματα:
Οι ημέρες είναι ιδανικές να στραφούμε σε τροφές όπως οι σαλάτες, τα φρούτα και τα λαχανικά.
Μια δροσερή πράσινη σαλάτα με φρούτα, ξηρούς καρπούς και μανούρι ψημένο, είναι η πρόταση του Στάθη Αβούρη.
Το μυστικό για να γίνει γευστική είναι να σωτάρετε τους ξηρούς καρπούς,
ώστε να αναδυθούν τόσο τα αρώματα όσο και η γεύση τους.
Τα φρούτα που θα χρησιμοποιήσετε είναι της επιλογής σας.
Η εμπειρία όμως, μας έχει δείξει πως ταιριάζουν εξαιρετικά τα μήλα
και ιδιαίτερα τα ξινόμηλα, τα αχλάδια και ο ανανάς (φρέσκος ή κονσέρβα).
Το ξύδι balsamico ταιριάζει απόλυτα με αυτόν τον συνδυασμό.
Καλή σας όρεξη.
* Οι συμβουλές που δίνονται δεν αποτελούν θεραπεία σε προβλήματα υγείας.
* Ρωτήστε τον γιατρό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί και μην παραμελείτε την υγεία σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου