Από την Ελίνα Βατικιώτη
Ήλιος
στον Υδροχόο
Σελήνη στη
Παρθένο
(από 10.02.20 στη 1:38 μετά τα μεσάνυχτα έως
12.02.2020 12:37 τα μεσάνυχτα)
Καλή ημέρα για καθαρισμό λίθων όπως ο Όνυχας.
Το όνομα του λίθου προέρχεται από την ελληνική λέξη "όνυξ" που σημαίνει "νύχι".
Λέγεται πως ο Έρωτας έκοψε με το βέλος του να νύχια της Αφροδίτης κι όταν αυτά έπεσαν στο έδαφος, δημιούργησαν το πέτρωμα του όνυχα.
Αστρολογικά γεγονότα :
10.02.2020
Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό και Δία.
11.02.2020
Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα και τρίγωνο με
Κρόνο - Πλούτωνα.
Χαρακτηριστικά Ημερών:
Καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να προσπαθήσουμε
να βρούμε νέους τρόπους λειτουργίας,
τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στον
εργασιακό μας χώρο, ώστε τα αποτελέσματα
να είναι πιο παραγωγικά,
εξοικονομώντας χρήματα ή ενέργεια.
Την Τρίτη μπορούμε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε
πάνω σ ένα σχέδιο καλά μελετημένο.
Παράλληλα καλό είναι να μην κάνουμε καμιά
οικονομική συμφωνία,
εάν δεν την έχουμε ήδη εξετάσει διεξοδικά.
Άστρο Ομορφιά :
Όμορφες
ημέρες για την ενασχόλησή μας με το δέρμα μας, τα νύχια και τα μαλλιά μας.
Ο καλλωπισμός του σώματος μας, αυτές τις
ημέρες θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε και να αναπνεύσουμε νέο αεράκι
αισιοδοξίας, όπως ακριβώς θα αναπνεύσει το δέρμα μας,
κάνοντας μια βαθιά
απολέπιση και ενυδάτωση.
Ενεργειακή Εξισορρόπηση :
Μπορούμε
να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας όσο ακραίες κι αν φαίνονται
κάτω από ορισμένες
προϋποθέσεις.
Δηλαδή, σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και αναλύουμε
λεπτομερώς
κάθε παράμετρο του εγχειρήματος, , εξετάζουμε τι κρατάμε, τι πετάμε
και κυρίως τι όφελος θα έχουμε εμείς και οι άλλοι από αυτό που θέλουμε να
κάνουμε.
Πολύ σημαντικό επίσης είναι να φροντίσουμε να ανταμειφτούμε επάξια για
την εργασία μας .
Η χαμηλή ή ακόμα χειρότερα η έλλειψη ανταμοιβής απαξιώνει κι
εμάς και το έργο μας.
Εστιαζόμαστε στο 6ο ενεργειακό κέντρο, το Τρίτο Μάτι, από όπου προέρχεται
Εστιαζόμαστε στο 6ο ενεργειακό κέντρο, το Τρίτο Μάτι, από όπου προέρχεται
κάθε εμπνευσμένη σκέψη.
Άστρο Μαγειρέματα:
Λόγω της ανάγκης του οργανισμού για αλμυρά φαγητά,
Σε συνεργασία με τον Στάθη Αβούρη προτείνουμε :
Μπακαλιάρο σκορδαλιά
Εάν τον μαγειρέψετε μόνοι σας, δώστε βάση στο κουρκούτι,
το οποίο μπορεί πραγματικά να τον απογειώσει.
Μισό φακελάκι μαγιά
1 κουτάκι μπύρα
αλάτι - λίγο πιπέρι
αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει πηχτός ο χυλός.
Ταμπονάρουμε τον μπακαλιάρο να μην έχει πολλά υγρά και τον βυθίζουμε στο κουρκούτι.
Τον τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, όταν το χρώμα γίνει έντονο χρυσό,
είναι έτοιμος και καλή σας όρεξη !
* Οι συμβουλές που δίνονται δεν αποτελούν θεραπεία σε προβλήματα υγείας.
* Ρωτήστε τον γιατρό σας για οτιδήποτε σας απασχολεί και μην παραμελείτε την υγεία σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου