Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Αφροδίτη στον Ζυγό: Με Ένα Χαμόγελο!

 



 

Αφροδίτη στον Ζυγό: Με Ένα Χαμόγελο!

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, η Αφροδίτη αποφασίζει να φέρει λίγο περισσότερη ομορφιά, ισορροπία και – γιατί όχι; – ρομαντισμό στις ζωές μας.

Αν η ζωή σας ήταν μια χορογραφία, τώρα είναι η στιγμή που όλα θα γίνουν πιο αρμονικά και θα αποκτήσουν λίγο παραπάνω γκλάμουρ.

Ετοιμαστείτε για γοητευτικές συναντήσεις, έξυπνες κινήσεις διπλωματίας και φυσικά, μερικές στιγμές που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε μια κλασική ρομαντική κομεντί. 

Απλά, θυμηθείτε: η αρμονία είναι η λέξη-κλειδί, αλλά λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ!

 

Κριός (Ωροσκόπος Κριός) :

Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα των σχέσεων σου και σου ψιθυρίζει: "Ώρα να κάνεις ειρήνη και όχι πόλεμο!" Οπότε, αντί να σηκώσεις το σπαθί όπως συνηθίζεις, προτίμησε να προσφέρεις ένα λουλούδι. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Δίας σε βοηθάει να γοητεύσεις ακόμα και τους πιο δύσπιστους, αλλά πρόσεχε στις 22 του μήνα, γιατί μπορεί να καταλήξεις να μαλώνεις για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα.

 

Ταύρος (Ωροσκόπος Ταύρος) :

Η Αφροδίτη αποφασίζει ότι η δουλειά πρέπει να είναι ευχάριστη, οπότε μην εκπλαγείς αν ξαφνικά θέλεις να αναδιοργανώσεις το γραφείο σου ή να βρεις έναν νέο τρόπο να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο χαρούμενη. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι συνάδελφοί σου θα σε αγαπήσουν λίγο παραπάνω, αλλά στις 22, καλύτερα να αποφύγεις τις συγκρούσεις τύπου "Εγώ το έκανα πρώτος!"

 

Δίδυμοι (Ωροσκόπος Δίδυμοι) :

Προετοιμάσου για μέρες γεμάτες φλερτ, χαμόγελα και τρελά κέφια. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, μην εκπλαγείς αν βρεθείς να χορεύεις στην κουζίνα σου με την πιτζάμα και το βουρτσάκι των μαλλιών για μικρόφωνο - ο Δίας σε σπρώχνει προς την απόλυτη διασκέδαση! 

Αλλά πρόσεξε στις 22, γιατί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιον που θα θέλει να σου κλείσει τη μουσική ακριβώς όταν θα παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι. Μην ανησυχείς, μπορείς πάντα να βγεις στο μπαλκόνι για τη συνέχεια!

 

Καρκίνος (Ωροσκόπος Καρκίνος)  :

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου σε καλεί να κάνεις το σπίτι σου τον απόλυτο καλοκαιρινό παράδεισο! Σκέψου ανανεώσεις, νέες διακοσμητικές πινελιές και πολλά δροσερά ροφήματα στη βεράντα. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια σου θα είναι σε απόλυτη αρμονία και μπορεί να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό BBQ γεμάτο χαρά. 

Ωστόσο, στις 22 Σεπτεμβρίου, αν κάποιος αποφασίσει να αλλάξει τη θέση του ανεμιστήρα χωρίς να σε ρωτήσει, μην εκπλαγείς αν ανάψουν τα αίματα!

 

Λέων (Ωροσκόπος Λέων)  :

Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου κάνει την επικοινωνία σου τόσο λαμπερή όσο κι εσύ! Οι λέξεις σου θα έχουν τη δύναμη να κάνουν ακόμα και τον ταχυδρόμο να σε ερωτευτεί (εντάξει, ίσως υπερβάλλω λίγο, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα). 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι ιδέες σου θα είναι τόσο γοητευτικές που θα μπορούσες να πουλήσεις άμμο στην έρημο με ευκολία. 

Όμως, πρόσεξε στις 22, αν κάποιος προσπαθήσει να σου "ρίξει σκιά", αντί να αντιδράσεις, απλά χαμογέλασε ευγενικά και άφησε τη λάμψη σου να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, η γοητεία σου θα τα πει όλα!

 

Παρθένος (Ωροσκόπος Παρθένος)  :

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου θυμίζει: "Η ευτυχία δεν αγοράζεται, αλλά τα τέλεια παπούτσια σίγουρα βοηθούν!" Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ειδικά αν κάνεις έξυπνες αγορές που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να βρεις εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που ονειρεύεσαι, και μάλιστα σε προσφορά!, αλλά στις 22, πρόσεξε μη σκορπίσεις χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι... εκτός κι αν είναι εκείνα τα τέλεια παπούτσια.

 

Ζυγός (Ωροσκόπος Ζυγός):

Η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιό σου και σου φέρνει τον τίτλο του πιο γοητευτικού του ζωδιακού κύκλου (όχι ότι το χρειαζόσουν, αλλά είναι ωραίο να το ξανακούς!). Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη, και όπου κι αν πας, όλοι θα σε κοιτάζουν με θαυμασμό. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ετοιμάσου για μερικά κομπλιμέντα που θα σε κάνουν να νιώθεις σαν σταρ του κινηματογράφου. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, πρόσεχε μήπως η υπερβολική σου λάμψη προκαλέσει λίγη ζήλια ή ανταγωνισμό - απλά χαμογέλα και πρόσφερε ένα διπλωματικό φιλί στον αέρα.

 

Σκορπιός (Ωροσκόπος Σκορπιός):

Η Αφροδίτη περνάει στον μυστικό και βαθύ 12ο οίκο σου, προσκαλώντας σε να κάνεις μια βουτιά στα άδυτα της ψυχής σου. Είναι σαν να σε καλεί να γίνεις λίγο Σέρλοκ Χολμς για τα συναισθήματά σου, αλλά μην ανησυχείς - δεν είναι τόσο δραματικό όσο ακούγεται! 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να απολαμβάνει λίγες μοναχικές στιγμές χαλάρωσης. 

Ωστόσο, στις 22 Σεπτεμβρίου, μπορεί να βγει στην επιφάνεια κάποιο κρυφό συναίσθημα ή μια παλιά σχέση που δεν έχεις ξεκαθαρίσει. Αντί να κλειστείς στον εαυτό σου, άνοιξε την καρδιά σου και ίσως ανακαλύψεις πως η λύση είναι πιο απλή από ό,τι φαντάζεσαι.

 

Τοξότης (Ωροσκόπος Τοξότης):

Ετοιμάσου να γίνεις η ψυχή της παρέας, ο άνθρωπος που όλοι θα αναζητούν για να περάσουν καλά. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να βρεθείς να σχεδιάζεις μια εκδρομή που θα γίνει θρύλος. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, αν κάποιος προσπαθήσει να πάρει τα ηνία από τα χέρια σου, χαμογέλασε με τη χαρακτηριστική σου άνεση και άφησέ τον να πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο. Εσύ ξέρεις πως, τελικά, πάντα καταφέρνεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, με τον τρόπο σου – γεμάτο χιούμορ και αισιοδοξία!

 

Αιγόκερως (Ωροσκόπος Αιγόκερως) :

Το αφεντικό σου θα σε βλέπει με ένα νέο φως – τόσο φωτεινό που μπορεί να χρειαστεί γυαλιά ηλίου για να σε αντέξει! 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, οι ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη θα σου χτυπούν την πόρτα – και όχι, δεν είναι ο ταχυδρόμος, αλλά οι καρποί της σκληρής δουλειάς σου. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, αν κάποιος συνάδελφος προσπαθήσει να «παίξει το αφεντικό», άφησέ τον να πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι – εσύ ξέρεις πώς να κρατάς τα ηνία, και μάλιστα με στυλ. Και ποιος ξέρει; Ίσως αυτή η στιγμή να γίνει το ανέκδοτο της ημέρας στο γραφείο!

 

Υδροχόος (Ωροσκόπος Υδροχόος):

Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να εξερευνήσεις νέους κόσμους! Ετοιμάσου για μια περίοδο όπου οι νέες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια θα σε καλούν σαν το απόλυτο adventure playlist. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, μπορεί να βρεθείς να κλείνεις εισιτήρια για έναν προορισμό που πάντα ήθελες να επισκεφτείς, ή να ξεκινάς ένα νέο έργο που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, αν κάποιος προσπαθήσει να σου πει πώς να ζήσεις τη ζωή σου, χαμογέλασε, κούνησε το κεφάλι και συνέχισε να κάνεις το δικό σου !

 

Ιχθύες (Ωροσκόπος Ιχθύες) :

Η Αφροδίτη κάνει μια βουτιά στον 8ο οίκο σου, και ξαφνικά η ζωή σου αποκτά τη μυστηριώδη γοητεία ενός νουάρ μυθιστορήματος. Τα οικονομικά και οι σχέσεις γίνονται λίγο πιο... συναρπαστικά. 

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ίσως ανακαλύψεις μια κρυφή πηγή εσόδων ή να λάβεις μια πρόταση συνεργασίας που θα σε ενθουσιάσει – θα είναι σαν να βρήκες έναν θησαυρό που δεν περίμενες. 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, πρόσεξε μήπως κάποιος προσπαθήσει να σε παρασύρει σε περίεργα μονοπάτια – αν σου προτείνουν να επενδύσεις σε κάτι που ακούγεται σαν πειρατική περιπέτεια, καλύτερα να θυμηθείς ότι είσαι Ιχθύς, όχι πειρατής!



 Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : 
Facebook : 

Instagram: 

Τικ Τοκ

YouTube 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου