Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΑστροΛογική Εβδομάδα 🌟 από 07 έως και 13.07.24

 




Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη δυναμική ενέργεια και ευκαιρίες για συναισθηματική ανάπτυξη αλλά και οικονομικές διευθετήσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται σε αύξουσα πορεία, φέρνοντας νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες για ανανέωση.

Οι όψεις της Αφροδίτης και της Σελήνης φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις και επικοινωνιακή άνεση, ενώ οι εντάσεις μεταξύ των πλανητών μπορούν να φέρουν προκλήσεις που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. 🌕✨

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Κριό

Στην αρχή της εβδομάδας, η δημιουργικότητα και η διάθεση για διασκέδαση θα είναι στο αποκορύφωμά τους, ενώ

στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να προκύψουν συναισθηματικές εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις στην καθημερινότητά σας.

Στα τέλη της εβδομάδας, εστιάστε στις σχέσεις και τις συνεργασίες, προσπαθήστε να κατευνάσετε τις εντάσεις και μην ρίχνετε «λάδι στη φωτιά», έτσι κι αλλιώς υπάρχουν για εσάς άπλετες ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και τύχη.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Ταύρο

Στην αρχή της εβδομάδας, εστιάστε στην οικογενειακή ζωή και την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, διότι μπορεί να προκύψουν εντάσεις οι οποίες μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Στα μέσα της εβδομάδας, η δημιουργικότητα και οι σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να μην είστε σε θέση να τους αρνηθείτε το παραμικρό.

Στα τέλη της εβδομάδας, η εργασία και η υγεία θα είναι στο επίκεντρο, όπου μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις και ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Διδύμους

Στην αρχή της εβδομάδας, δώστε έμφαση στην επικοινωνία και τις σχέσεις με αδέλφια, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Φροντίστε να μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζουν την οδήγηση σας.

Στα μέσα της εβδομάδας, η οικογενειακή ζωή θα απαιτήσει την προσοχή σας και μπορεί να θελήσετε να δώσετε ακόμα περισσότερα πράγματα στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Στα τέλη της εβδομάδας, η δημιουργικότητα και η χαρά θα κυριαρχήσουν, αλλά προσέξτε τις εντάσεις με τα παιδιά, τους καρδιακούς φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Καρκίνο

Στην αρχή της εβδομάδας, εστιάστε στα οικονομικά και την προσωπική σας ασφάλεια, καθώς καλείστε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Μια καλή λύση είναι να ζητήσετε κάποιον διακανονισμό.

Στα μέσα της εβδομάδας, η επικοινωνία και οι σχέσεις με τους γύρω σας θα βελτιωθούν, ενώ πιο αισιόδοξες σκέψεις σας βάζουν σε διαδικασίες να θέλετε να κάνετε νέα σχέδια.

Στα τέλη της εβδομάδας, το σπίτι και η οικογένεια θα απαιτήσουν την προσοχή σας, με πιθανές εντάσεις αλλά και ευκαιρίες για όμορφες εξελίξεις.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Λέοντα

Στην αρχή της εβδομάδας, η προσωπική έκφραση και η εμφάνισή σας θα σας απασχολήσουν, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας με το περιβάλλον.

Στα μέσα της εβδομάδας, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν κι εσείς φαίνεται να έχετε διάθεση να ξοδέψετε οτιδήποτε έχετε στα χέρια σας.

Στα τέλη της εβδομάδας, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα αυξηθεί, με ευκαιρίες να λύσετε κάποια θέματα ή να κατανοήσετε καλύτερα οτιδήποτε σας έχει δημιουργήσει απορίες.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Παρθένο

Στην αρχή της εβδομάδας, αισθάνεστε περισσότερο πως έχετε μια τάση να θέλετε να ξεκουραστείτε, να τεμπελιάσετε ή να χαζέψετε κάτω από μια ομπρέλα σε μια παραλία.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να γίνετε πιο όμορφοι (μα πόσο πια πιο όμορφοι?) !!!

Στα τέλη της εβδομάδας, τα οικονομικά σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας, με πιθανές εντάσεις αλλά και ευκαιρίες να αυξήσετε τους πόρους σας.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Ζυγό

Στην αρχή της εβδομάδας, έχετε την τάση να θέλετε να μοιραστείτε στιγμές με φίλους, να βγείτε λίγο και να αναπνεύσετε ήλιο και φως. Στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με απρόοπτα γεγονότα αλλά ταυτόχρονα έχετε μια ιδιαίτερη αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά. Στα τέλη της εβδομάδας, συνεχίζεται για εσάς η αισιοδοξία και η διάθεση να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να αναπνεύσετε φρέσκο αέρα.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Σκορπιό

Στην αρχή της εβδομάδας, φαίνεται να είστε έτοιμοι να εστιάστε στην καριέρα και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Σίγουρα θα πρέπει μέσα σε αυτό το κλίμα να αποφύγετε τις εντάσεις με τον περίγυρό σας.

Στα μέσα της εβδομάδας, οι φιλίες και οι κοινωνικές δραστηριότητες θα βρίσκονται στις προτεραιότητές σας, με αποτέλεσμα ίσως να κουραστείτε λίγο παραπάνω, αλλά τελικά να περάσετε όμορφα.

Στα τέλη της εβδομάδας, προσπαθήστε να είστε φιλικοί γιατί αν μπείτε στον ανταγωνισμό δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Έτσι κι αλλιώς μπορείτε να έχετε ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Τοξότη

Στην αρχή της εβδομάδας, αν δεν είστε ήδη διακοπές, είστε σε διάθεση οργάνωσης των διακοπών σας με προσπάθειες ίσως να ξεκλέψετε έστω ένα διήμερο.

Στα μέσα της εβδομάδας, οτιδήποτε αφορά στην εργασία και την καριέρα σας δείχνει να βελτιώνεται ενώ ταυτόχρονα ψάχνετε ευκαιρίες να βγείτε έξω με φίλους και να περάσετε λίγο ανέμελα. Μην ανησυχείτε γιατί έτσι κι αλλιώς φαίνεται πως τα καταφέρνετε προς τα τέλη της εβδομάδας να χαρείτε και να διασκεδάσετε όσο τουλάχιστον σας επιτρέπουν οι συνθήκες.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Αιγόκερω

Στην αρχή της εβδομάδας, εστιάστε στις βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις και τα οικονομικά τα οποία συνδιαχειρίζεστε με κάποιο άλλο άτομο, αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Στα μέσα της εβδομάδας, ίσως θέλετε να πείτε περισσότερα από όσα αντέχει το περιβάλλον. Οπότε ο καταιγισμός των λέξεων σας μπορεί είτε να προκαλέσει αντιδράσεις, είτε αφύπνιση, ανάλογα με το επίπεδο των συνομιλητών σας.

Στα τέλη της εβδομάδας, φαίνεται να σας ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, αλλά προσέξτε μην πέσετε στην παγίδα «του καλού παιδιού» και διεκδικήστε το δίκιο σας όμορφα και ωραία.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Υδροχόο

Στην αρχή της εβδομάδας, εστιάστε στις σχέσεις και τις συνεργασίες, προσπαθώντας να κρατηθείτε μακριά από οποιαδήποτε διαφωνία.

Στα μέσα της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια οικονομική βοήθεια για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε. Επίσης είναι πολύ καλή εποχή διακανονισμού χρεών.

Στα τέλη της εβδομάδας, φαίνεται να θέλετε να επικοινωνήσετε περισσότερο με τον έξω κόσμο, ενώ φτιάχνετε ήδη τις βαλίτσες σας για τις πολυπόθητες διακοπές.

 

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Ιχθείς

Στην αρχή της εβδομάδας, θα είστε απορροφημένοι με τις καθημερινές δραστηριότητες ρουτίνας.

Στα μέσα της εβδομάδας, οι σχέσεις σας φαίνονται να ανθίζουν κι εσείς να ζωγραφίζετε το χαμόγελο της ευτυχίας στο πρόσωπό σας.

Στα τέλη της εβδομάδας, θα ζητηθούν έως και θα απαιτηθούν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες φαίνεται πλέον πως δεν είναι ανεκτές από τους άλλους. Φροντίστε να είστε συνεπείς.



Από την Ελίνα Βατικιώτη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου