Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Πανσέληνος στην Παρθένο (Σε ποιόν Θεό πιστεύεις ?)

 

Αυτή Πανσέληνος γίνεται στην 5η μοίρα και 23 λεπτά της Παρθένου η οποία θεωρείται η μοίρα της θεραπείας και της ακρίβειας.

Τα γεγονότα που αφορούν σε κοινωνικό επίπεδο έχουν να κάνουν με θέματα Παιδείας και θρησκείας, θέματα επικοινωνιακά αλλά και μετακίνησης.

Θα τολμούσα να πω πως αναδεικνύει όλα τα θέματα της επικαιρότητας με κύριο άξονα τα θέματα πίστης και εμπιστοσύνης.

Ας δούμε όμως σε προσωπικό επίπεδο πως επηρεάζει τον καθένα από εμάς.



 

Κριός.

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Κριό, ενώ αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοινωνικές και κινητικές, δεν σας προσφέρουν αυτά που εσείς θα θέλατε συναισθηματικά.

Η πίστη και η εμπιστοσύνη σας κλονίζονται γιατί αντιλαμβάνεστε πως δεν παίρνετε αυτό που θα θέλατε.

 

Ταύρος

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Ταύρο, αυτή η Πανσέληνος αφορά τα σχέδια σας, τα οποία αν δεν είναι γειωμένα και αντικειμενικά σωστά, θα σας δημιουργήσουν άγχος για την υλοποίηση τους.

Άνθρωποι του κοινωνικού σας κύκλου μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε άβολα και να αμφιβάλετε κι εσείς οι ίδιοι για τις ικανότητές σας.

Εννοείται πως δεν θα πρέπει να πέσετε σε μια τέτοια παγίδα.

 

Δίδυμοι

Εσείς αυτές τις ημέρες έρχεστε σε επαφή με προσωπικά συμφέροντα των άλλων ή και απωθημένα , τα οποία δημιουργούν καταστάσεις οι οποίες δεν σας είναι καθόλου αρεστές, ενώ σας δημιουργούν έλλειψη εμπιστοσύνης.

Μην προσπαθήσετε να ανακυκλώσετε τα ίδια θέματα γιατί στο τέλος θα βγείτε εσείς χαμένοι.

Λειτουργήστε στρατηγικά ώστε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε θέματα που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σας στον εαυτό ή τους άλλους.

 

Καρκίνος

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Καρκίνο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε γιατί το περιβάλλον είναι ευαίσθητο αυτές τις ημέρες και είναι πιθανό να γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.

Αν η ατμόσφαιρα δεν είναι ιδιαίτερα φιλική μπορεί να μην έχει να κάνει με εσάς, αλλά με θέματα των άλλων και τελικά όλα γυρίζουν γύρω από θέματα εμπιστοσύνης στον εαυτό.

 

Λέοντας

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Λέοντα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις και ιδιαίτερα αν έχετε ανθρώπους που εργάζονται για εσάς.

Μην πυροδοτείτε τον θυμό των άλλων γιατί μπορεί να λειτουργήσουν και εκδικητικά απέναντί σας.

 

Παρθένος

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στην Παρθένο, αυτή η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα.

Η εμμονή να ξεχωρίζετε μικρές λεπτομέρειες και να διυλίζετε τον κώνωπα, δεν θα σας ευνοήσει αυτή την εποχή, γιατί μπορεί αυτή η συμπεριφορά να απομακρύνει από κοντά σας ανθρώπους τους οποίους θα θέλατε να έχετε στη ζωή σας.

 

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις τις οποίες έχετε αναλάβει, είναι ιδιαίτερα πιεστικές όμως αισθάνεστε πως μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, εφόσον έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε σε μια άκρως δημιουργική περίοδο.

Για να τα καταφέρετε θα πρέπει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και να είστε σωστοί σε κάθε χρονική οριοθέτηση η οποία γίνεται είτε από εσάς είτε από τις ίδιες τις καταστάσεις.

 

Σκορπιός

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Σκορπιό τα γεγονότα αυτής της Πανσελήνου είναι διφορούμενα αλλά και αρκετά πιεστικά.

΄Έτσι κι αλλιώς πιέζεστε πολύ αυτή την περίοδο και δεν ξέρετε με ποιόν τρόπο θα εκμεταλλευτείτε στο καλύτερο δυνατό τις ικανότητές σας.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως τα είχατε φανταστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα πάνε καλύτερα αρκεί να επανατοποθετηθείτε στα θέλω σας.

 

Τοξότης

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Τοξότη, την έλλειψη επιτυχίας σε κάποιους τομείς της ζωής σας, την ερμηνεύετε σαν έλλειψη αναγνώρισης των ικανοτήτων σας.

Το αν έχετε ικανότητες και ποιες είναι αυτές θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε εσείς στο μυαλό σας, πριν αναπτύξετε απαιτήσεις προς τους άλλους να σας αναγνωρίσουν κάτι ιδιαίτερο.

Μη ξεχνάτε πως διανύετε μια περίοδο που θα κριθεί η αξιοπιστία σας.

 

Αιγόκερως

Εάν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Αιγόκερω αυτή η πανσέληνος έρχεται να αναδείξει δυνάμεις ή αδυναμίες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις με τα αδέλφια, τις επικοινωνιακές αλλά και τις μαθησιακές σας ικανότητες.

Να θυμάστε πως θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι σε κάθε είδους υποσχέσεις.

Θέματα που αφορούν σε εκπαίδευση ή μετακίνηση κι έχουν ήδη λάβει πολύ ισχυρή θέση στη ζωή σας, έρχονται να σας επιβεβαιώσουν.

 

Υδροχόος

Εάν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο Υδροχόο κινδυνεύετε περισσότερο από όλους, (ίσως το ίδιο με τους λέοντες) να βγείτε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Αυτές τις ημέρες κινηθείτε στρατηγικά όσον αφορά στα οικονομικά σας, βάζοντας και κάποια χρήματα στην άκρη, αρκεί να θυμάστε τις επόμενες ημέρες που τα κρύψατε !

 

Ιχθείς

Αν έχετε Ήλιο ή Ωροσκόπο στους Ιχθείς, αισθάνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτές τις ημέρες.

Τείνετε να έχετε μια συστολή και να μαζεύεστε στον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυμάστε πως δεν θα πρέπει να αφήνετε κανέναν να σας υποτιμά και να σας υποβιβάζει, αλλά κι εσείς δεν θα πρέπει να είστε επικριτικοί και σκληροί ούτε με τον εαυτό σας αλλά ούτε με ανθρώπους που δεν σας έχουν βλάψει ποτέ.



Από την Ελίνα Βατικιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου