Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Αστροθερμόμετρο Εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023

 

ΑΣΤΡΟΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

 

 

Η εβδομάδα μας μπορεί να χαρακτηριστεί περιπετειώδης.

Συναισθηματικά, ξεκινάμε με την ανάγκη για συντροφικές σχέσεις, μετά θέλουμε να ελέγξουμε, κατόπιν να ταξιδέψουμε & να φιλοσοφήσουμε τη ζωή & στο καπάκι, ανασκουμπωνόμαστε, σοβαρεύουμε –τουλάχιστον εξωτερικά- γινόμενοι πιο πρακτικοί,

ενώ θέλουμε να αναγνωριστούν οι προσπάθειες μας από τους γύρω μας

για να νιώσουμε τελικά ικανοποιημένοι.

 


Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη έχουμε παρανοήσεις,

ψέματα, ψευδαισθητικές σκέψεις & συζητήσεις μέσα από τις οποίες δε βγαίνει άκρη,

σε συνδυασμό με αναπάντεχα γεγονότα κι ανατροπές που μπορεί ακόμα & να μας σοκάρουν.

Πεσίματα, σπασίματα, αλλά & κεραυνοί, αστραπές & βροντές στη ζωή μας που μας πιάνουν εξ απήνης.

Ευτυχώς έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που θα προκύψουν, καθώς ενώ μας συμβαίνουν πράγματα, έχουμε πολλές βοήθειες διαθέσεις.

Μια από αυτές είναι η βαθιά προοπτική με την οποία μπορούμε να βλέπουμε, μέσα από την οποία αναγνωρίζουμε ακόμα & διαισθητικά τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα που θα ζήσουμε αλλά & ποιες λύσεις μπορούν να δοθούν που θα ήταν ικανές να διευθετήσουν γρήγορα τα πράγματα με τον εύστοχο τρόπο.

 

Πέμπτη & Παρασκευή το κλίμα είναι άλλο:

Ενώ γινόμαστε υπέρ του δέοντος συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σε σκέψη & στάση αλλά & ιδιαίτερα ευάλωτοι, παρ’ όλα αυτά έχουμε αποθέματα.

Έτσι, όντες αισιόδοξοι, βιώνουμε τη χαρά & αντιμετωπίζουμε πολύ καλά τυχών δυσκολίες & υποχρεώσεις που υπό άλλες συνθήκες θα μας ζόριζαν ιδιαίτερα.

Ταυτόχρονα, ένα άλλο κομμάτι μέσα μας αναζητά να ελέγξει το περιβάλλον από ανασφάλεια κι ίσως, βιώσουμε απογοήτευση, τελικά μόνο & μόνο από το δικό μας κεφάλι, μια & τα πράγματα εκεί έξω αντικειμενικά, είναι αρκετά καλά…

 

Σάββατο & Κυριακή, άάάλλη μπόρα:

Απώλεια χρημάτων, Χωρισμοί, Συναισθηματικές ανατροπές αλλά & γεγονότα εντελώς αντίθετα από αυτά που θα μπορούσαμε να περιμένουμε στις ερωτικές μας σχέσεις.

Αλλά, παρ’ όλη την ξαφνική τροπή των πραγμάτων θα παραμείνουμε…. στον κόσμο μας…,

 καθώς δεν περνά τίποτα που μπορεί να μας επηρεάσει, αν παραμείνουμε στο ύψος μας κι ασχοληθούμε με όνειρα & φευγαλέα πράγματα….

 Γιατί όχι; Αν είναι να μη μας ενοχλήσει αυτό που θα γίνει;;;

Στην τελική, βρίσκουμε διέξοδο αντιμετώπισης για τα από βδομάδα θέματα στη δουλειά, ως τελικά τον τρόπο, να μη μας στοιχίσει αυτό που θα γίνει…

Αλλά, εκτός από χωρισμούς αξίζει να αναφερθεί πως δε θα λείψουν στην κάψα του καλοκαιριού & τι άλλο; Μα φυσικά κάποιοι κεραυνοβόλοι έρωτες!

 

Οπότε!

Να για τι πράγματα ενδείκνυται η εβδομάδα τελικά αν πάρουμε επάνω μας τις ενέργειες:

1.     Να κάνουμε οι ίδιοι την ανατροπή στην πράξη σε ότι αποφασίσουμε πως θέλουμε στη ζωή μας να αλλάξει ριζικά!

2.    Να ασχοληθούμε με βαρετά πράγματα & υποχρεώσεις που αποφεύγαμε μέχρι πρότινος φέρνοντας άμεσα & κυρίως πρακτικά αποτελέσματα με βάθος χρόνου & σταθεροποίηση.

3.    Να γίνουμε οι ντεντέκτιβ του εσώτερου κόσμου μας κι όχι του συντρόφου μας, αναγνωρίζοντας τις αιτίες της ζήλειας ή της κάθε ανασφάλειας μας παίρνοντας απαντήσεις από μέσα μας πάνω απ’ όλα για μας.

4.    Να ταξιδέψουμε, να εξερευνήσουμε, να γελάσουμε & να διασκεδάσουμε με την Ψυχή μας!

5.    Να χωρίσουμε τώρα αν το θέλουμε & το έχουμε αποφασίσει!

6.    Να κάνουμε κάτι εξτρίμ με τον σταθερό μας σύντροφο βγάζοντας τη σχέση μας από κάποιο λήθαργο που ίσως να έχει πέσει….

7.    Και τέλος, αν έχουμε κάποιον κρυφό έρωτα τώρα επίσης να κάνουμε την ανατροπή & να εξομολογηθούμε τα συναισθήματα μας κι όποιον πάρει ο χάρος…. Μια ζωή την έχουμε!

 

Υπέροχα ανατρεπτική εβδομάδα σε όλους τους φίλους! J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου