Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Σταθερότητα και ευελιξία.


28.09.2019

Η Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη, πραγματοποιείται στην 5η μοίρα και 20 λεπτά του Ζυγού.
Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στην 26η μοίρα του Ταύρου, τοποθετώντας τον Ήλιο και τη Σελήνη, στα τέλη του 5ου οίκου, του χάρτη της Νέας Σελήνης.


Η αρμονία, η ομορφιά, η διπλωματία, οι ισότιμες σχέσεις, γίνονται αναγκαίες συνθήκες για να εκφραστεί η δημιουργικότητα.

Οτιδήποτε αγαπητό προς εμάς, αποκτά μια ιδιαίτερη αξία, μεγιστοποιώντας τους φόβους της απώλειας και της απογοήτευσης.

Οι λύσεις όμως μας κλείνουν το μάτι και μας καλούν να γευτούμε τη χαρά στο τώρα, αφήνοντας τις ψυχικές δεσμεύσεις στην άκρη.

Αυτή η Νέα Σελήνη χαμογελά στις νέες εμπειρίες και μας καλεί να γευτούμε την ελευθερία, δίνοντας μας μαθήματα για το πώς μπορούμε να γίνουμε ευέλικτοι, ώστε να μη χάσουμε οτιδήποτε μας στηρίζει, δίχως όμως να δεσμεύουμε το μυαλό και την ψυχή μας, μέσα στην ανισότητα και τα περιοριστικά μας πιστεύω.


Κριός :
Όλων των ειδών οι σχέσεις σας,  θα χρειαστούν διπλωματικές κινήσεις για να μπορέσετε να εισπράξετε την χαρά από αυτές, απαλλαγμένοι από τον φόβο της απώλειας.

Ταύρος :
Για να επιτύχετε την αρμονία, θα πρέπει να αφήσετε το περιθώριο στον εαυτό σας, να αναπροσαρμόσει την καθημερινότητα, αποφεύγοντας την ρουτίνα.

Δίδυμοι :
Μια νέα περίοδος ανατέλει για εσάς, με χρώματα δημιουργίας και έρωτα, αρκεί να μην αφήσετε κανέναν να σας εισάγει την αμφιβολία στην καρδιά.


Καρκίνος :
Τα όρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην σταθεροποίηση των σχέσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και και προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε παιδικές συμπεριφορές.

Λέοντας :
Η προσωπική σας επιρροή, μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, αν αποφασίστε να διαβείτε τον δρόμο της διπλωματίας, δίχως πίεση των καταστάσεων.

Παρθένος :
Προς καλυτέρευση των οικονομικών σας, θα χρειαστεί να υπερβείτε κανόνες που έχετε θέσει εδώ και πολλά χρόνια στον εαυτό σας. Ίσως χρειάζεστε νέο κώδικα αξιών.

Ζυγός :
Συμβαδίστε με τους άλλους, πολεμώντας στην σιωπή, τους δικούς σας δαίμονες. Δεν είναι εχθροί σας οι άλλοι. Ο μόνος εχθρός είναι ο φόβος της μοναξιάς.

Σκορπιός :
Αν οι επιθυμίες σας δεν έχουν όρια, μην ανησυχείτε ζήστε το όνειρο, αφεθείτε στο άπειρο και  μπορεί να ανακαλύψετε πως μέσα στην απειρία, υπάρχει ξεχασμένη εμπειρία.

Τοξότης :
Αφουγκρατείτε τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στην καθημερινότητά σας, ώστε να αφήσετε χώρο για νέους στόχους ή ανανέωση των σχέσεων σας.

Αιγόκερως :
Για να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ή στο κοινωνικό σύνολο, οφείλετε να απεγκλωβιστείτε από ψυχικές δεσμεύσεις που δεν σας ικανοποιούν.

Υδροχόος :
Οι όμορφες σχέσεις δεν είναι μόνο ερωτικές, είναι σχέσεις που εσείς επιτρέπετε να υπάρχουν, αφήνοντας τον καθέναν να είναι ο εαυτός του και μαθαίνοντας μέσα από αυτό.

Ιχθύες :
Οι αναγκαίες αλλαγές σε σχέση με τους άλλους, θα γίνουν γρήγορα και απρόσκοπτα, εάν αφήσετε χώρο στο μυαλό σας για προκλητικά νέες ιδέες.


 Από την Ελίνα Βατικιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου