Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Καλώς ήρθατε ... Γνωρίζετε ποια είμαι ?

Γεια σας,

Είμαι η Ελίνα Βατικιώτη.

Η ενασχόληση μου με την Αστρολογία, ξεκίνησε κάπου μέσα στη δεκαετία του 90, έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε υπέροχους Δασκάλους όπως η Μαρίνα Μαρκάτου, η Κατερίνα Σουτλόγλου και ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

Μπορεί να μην τους γνωρίζετε, γιατί δεν ήταν διάσημοι στο ευρύ κοινό, αλλά ήταν και είναι μοναδικοί στο είδος τους.

Ο καθένας τους μου έδωσε και μια διαφορετική αστρολογική ματιά, πάντα με σεβασμό και αγάπη για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στα νιάτα μου, σπούδασα Marketing στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης των τότε ΤΕΙ Πειραιά.
Πήρα δύο υποτροφίες κατοχυρώνοντας τον τίτλο "σπασικλάκι" ! 💃

Από τα 18 μου χρόνια δούλεψα στην οικογενειακή μας επιχείρηση,
με ενασχόληση στα είδη σπιτιού ( το MC μου στον Καρκίνο ευγνωμονεί ) και
είδη διακόσμησης ( ο Asc μου στον Ζυγό, επίσης ) . 💙

Αρχικά συνδύασα την μαθητεία μου με τα ωράρια της επιχείρησης μου και από  το 2004, άρχισα να συνδυάζω και την διδασκαλία, δίνοντάς μου η Κατερίνα Σουλτλόγλου, την ευκαιρία να διδάξω στο Σπουδαστήριο Συμβόλων, το "Αστρώον" τους πρώτους αρχάριους μαθητές μου.

Από το 1999 όμως άρχισα και την εναλλακτική μου πορεία, μαθαίνοντας Ρέικι, Σιάτσου, Χρωμοβελονισμό , από την κυρία Μόσχα Σκόρδα
και φυσικά Silva Mind Control από τον Παναγιώτη Μεταξάτο.

Κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του 2000 παρακολούθησα και για ενάμισι χρόνο μαθήματα στη Ραϊχική Σχολή Σωματικής Ψυχοθεραπείας, πιστεύοντας πως θα μπορούσα να γίνω Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, αλλά η ζωή είχε τα δικά της σχέδια, οπότε παρέμεινα μια απλή Αστρολόγος χωρίς Διπλώματα Ψυχολογίας , βαρύγδουπους τίτλους ή Διδακτορικά....💣Ήταν λίγο μετά την εποχή που ανέπτυξα την πρώτη μου Αστρολογική τεχνική, 
τον "Μίτο της Αριάδνης", μέσω της οποίας προσεγγίζουμε τα ασυνείδητα κομμάτια μας,
απλά ζωγραφίζοντας ... με το χρώμα που αναλογεί στον πλανήτη ή τη Ζωδιακή περιοχή που μας ενδιαφέρει.
Η συγκεκριμένη Τεχνική παρουσιάστηκε στο πρώτο Αστρολογικό Συνέδριο, το 2011, η οποία παρεμπιπτόντως είναι μοναδική και κατοχυρωμένη με επίσημα χαρτιά από το 2004.

Παράλληλα αναπτύχθηκε και η Τεχνική της Πεταλούδας, η οποία θεωρώ πως κατέχει όλη τη βάση της αστρολογικής ερμηνείας και δίνει τη δυνατότητα να ερμηνεύσει ο καθένας μόνος του τον Αστρολογικό του Χάρτη.
Ο Αστρολόγος έχει μόνο τον ρόλο του βοηθού - συντονιστή, ενώ η ερμηνεία γίνεται από τον άνθρωπο που του ανήκει ο Χάρτης.

Τέλος μαζί με τη φίλη μου και  μουσικό Ντομένικα Μίκαιτς (Μαρτινέγκο), δημιουργήσαμε μουσικά κομμάτια, βασισμένα και εμπνευσμένα μέσα από τα στοιχεία του Αστρολογικού Χάρτη, μεταφράζοντας τους Πλανήτες σε Νότες.💫

Έχω γράψει ένα Αστρολογικό Ημερολόγιο για το 2009, την "Ημερολογιακή Πυξίδα" όπου για πρώτη φορά τότε συνδύασα τις ενέργειες των ονομάτων με τις ζωδιακές περιοχές και τους πλανήτες.

Έως τότε όμως συνεχίζω να διδάσκω Αστρολογία σε νέους μαθητευόμενους, τους οποίους ονομάζω "Γλυκούληδες", καθώς επίσης και σε προχωρημένους μαθητές διδάσκω
Καρμική Αστρολογία (Αστρολογία της αιτίας και του αποτελέσματος).

Μου αρέσει πολύ όμως και η ενασχόλησή μου με την Συναστρία 💑 και τις ανθρώπινες σχέσεις, ενώ με συναρπάζει η παιδική Αστρολογία.


Είμαι Μέλος του ΕΝ.ΕΛ.ΠΑ
και αφού το σύστημα μου το επιτρέπει, μου αρέσει να ονομάζομαι "Σύμβουλος Εναλλακτικών Μεθόδων Αυτογνωσίας"... 👀

Το αστρολογικό μου ταξίδι συνεχίζεται ελπίζοντας να καταφέρω να δημιουργήσω κι άλλες Αυτογνωσιακές Τεχνικές που να βασίζονται στον Αστρολογικό Χάρτη και να αξιωθώ να τραγουδήσω την Μελωδία μου στην πιο λαμπρή και υψηλή συχνότητα που μου επιτρέπει η ανθρώπινη φύση μου ,ο εγκέφαλος μου και τα περιοριστικά μου πιστεύω...


Σε αυτό το blog μ αρέσει να ασχολούμαι περισσότερο με την ενέργεια της Σελήνης και να ανακαλύπτω τις δυνατότητες καλύτερης διαχείρισης αυτών των ενεργειών.
Ελπίζω να αρέσει και σ εσάς και στην Σελήνη και στην Αφροδίτη σας... 👰💋


Ιστότοποι


👍👍👍

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου