Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΚαρκινΆρης από 04.09.24 έως 18.04.25

 

Άρης στον Καρκίνο



Ο Άρης μπαίνει δυναμικά στον Καρκίνο στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 και θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο... συναρπαστική, για να μην πω ταραχώδη, μέχρι τις 18 Απριλίου 2025.

Και όχι, μην ξεγελιέστε από την παραμονή του στον Λέοντα από 4 Νοεμβρίου 2024 έως 6 Ιανουαρίου 2025, γιατί ο Άρης είναι γνωστός για τις αταξίες του.

Επιστρέφει λοιπόν, ανάδρομος και έτοιμος για νέες περιπέτειες στον Καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου, πριν κόψει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για να πάει στον Λέοντα οριστικά και αμετάκλητα στις 18 Απριλίου 2025.

Ετοιμαστείτε για ένα party που θα διαρκέσει 164 ημέρες, εκ των οποίων τις 48 θα είναι ανάδρομος.

Και γιατί το ονομάζω party;

Γιατί ο Άρης, αυτό το αν- ήσυχο παιδί της παρέας, είναι γνωστός για τις... δυναμικές του παρεμβάσεις. Είναι αυτός που ξεσηκώνει και παρακινεί καταστάσεις για καλό ή για κακό δεν έχει σημασία.

Εδώ λοιπόν ο ΚαρκινΑρης μας,  το καμάρι μας παίρνει τη θέση της οπισθοφυλακής γιατί παίζει  πολύ καλή άμυνα δηλαδή θέλει οικείο περιβάλλον για να παίξει με ασφάλεια.  Νοιάζετε για την τροφοδοσία του και σαφώς αγωνίζεται για να είναι οι αποθήκες του γεμάτες , φροντίζοντας για την ασφάλεια του οικείου περιβάλλοντός του.

Τώρα θα μου πείτε αρχές Σεπτεμβρίου , ειδικά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές,   οι τσέπες έτσι κι αλλιώς  είναι λίγο άδειες !!!

Εκείνος όμως θα σας θυμίσει ότι ήρθε η ώρα να τρέξετε για τα του οίκου σας, ώστε να έχετε τα νώτα σας καλυμμένα.

Αν λοιπόν δεν έχετε προετοιμαστεί σωστά, θα αντιμετωπίσετε τη λιγότερο ευχάριστη πλευρά του Άρη: νεύρα, τσακωμούς και γενικά μια έντονη επιθυμία να τακτοποιήσει ό,τι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Βέβαια, μέχρι να μας αποχαιρετήσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου - που, ας μην ξεχνάμε, είναι το ζώδιο της οικογένειας - θα έχουμε κι άλλους αστρολογικούς επισκέπτες να μας ανακατέψουν τη ζωή.

Στις 3 Μαρτίου 2025, η Αφροδίτη θα αποφασίσει να γίνει ανάδρομη στον Κριό (ναι, πήγε στο σπίτι του Άρη και την έπιασε ζήλια!).

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις 16 Μαρτίου 2025, και ο Ερμής θα ακολουθήσει το παράδειγμά της, αναδρομώντας και αυτός στον Κριό. Προφανώς, ο Άρης τον έκανε... σαν τα μούτρα του!

Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα! Λίγο πριν κλείσει την αυλαία στο σπίτι της οικογένειας, στις 30 Μαρτίου, είπε και ο Ποσειδώνας να κάνει ένα ντεμπούτο, και μετακινείται και αυτός στον Κριό, ακριβώς μία μέρα μετά τη νέα σελήνη και έκλειψη στον Κ…. (ναι, ναι, το καταλάβατε, εκεί που δεν θα πούμε... μαντέψτε!).

Άρα, το «πάρτι» που ξεκίνησε με τον Άρη, συνεχίζεται με ακόμα περισσότερη ένταση και ανατροπές. Αν νομίζατε ότι οι εκπλήξεις τελείωσαν, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Όταν ο Άρης αναδρομήσει και ξαναμπεί στον Καρκίνο με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, στις 6 Ιανουαρίου 2025, να είστε έτοιμοι για μερικές απροσδόκητες «επιστροφές»!

Ο Άρης, με την εξαιρετική του μνήμη, θα φέρει στο προσκήνιο ό,τι είχαμε ξεχάσει ή προσπαθήσει να κρύψουμε.

Επομένως, προσέξτε τα... γκομενικά σας και τους κωδικούς σας, γιατί αυτά είναι τα πρώτα που θα «καούν». Μπορεί επίσης να ξανασυναντήσετε έναν παλιό συμμαθητή από το δημοτικό στον δρόμο ή να αναδυθούν ζητήματα που θεωρούσατε λησμονημένα.

 

Ας δούμε λοιπόν τον Άρη στον Καρκίνο, που σε αυτή τη φάση είναι σαν ένας σκανταλιάρης, γκρινιάρης και εύθικτος τύπος. Θα πρέπει να του φερθείτε με καλό τρόπο, γιατί ό,τι του κάνετε θα σας το ανταποδώσει. Είναι καθρέφτης, δηλαδή θέλει καλοσύνη για να την επιστρέψει. Ωστόσο, παρά τη γκρίνια και τη σκανταλιά, είναι και προστάτης, τρυφερός, συναισθηματικός και πολύ καλός οικοδεσπότης.

 

Η τελευταία φορά που ο Άρης βρέθηκε στον Καρκίνο, κάνοντας και αναδρομή και παραμένοντας εκεί για αρκετό καιρό, ήταν από τις 29 Σεπτεμβρίου 2007 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2007, και συνέχισε από τις 4 Μαρτίου 2008 έως τις 9 Μαΐου 2008. Αυτές οι ημερομηνίες μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για το τι μπορεί να επαναληφθεί ή να επιστρέψει κατά την τρέχουσα διέλευση.

Αν  έχετε :

Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Κριό

Αρχηγέ μου, για όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Άρης στον Καρκίνο, θα θελήσεις να ασχοληθείς με τα του οίκου σου. Να το διεκδικήσεις; Να το γκρεμίσεις και να το φτιάξεις αλλιώς; Να πάρεις θέση για κάποιο θέμα που αφορά την οικογένεια;

Για ό,τι προκύψει, καλό θα ήταν πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση να εκθέσεις την άποψή σου (με ευγένεια) και να ζητήσεις τη γνώμη των άλλων, μέσα από ένα δημοκρατικό και διπλωματικό κλίμα. Η στρατηγική είναι η επιστήμη που οδηγεί στις λιγότερες απώλειες και στο εισιτήριο για τη δόξα και την επίτευξη των στόχων μας, σωστά;

Θα έχεις πολλές βοήθειες κατά καιρούς (αν τις ζητήσεις) από φίλους, ομάδες, κρατικούς φορείς ή τον προϊστάμενό σου. Επίσης, η φιλοσοφία και η ψυχολογία θα είναι σημαντικά κλειδιά για σένα.

Πρόσεξε ιδιαίτερα στις ημερομηνίες 31/10/2024 και 13/4/2025, όταν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις όλο το μυαλό σου για να συγκρατηθείς από παρορμητικές και απερίσκεπτες αντιδράσεις. Όταν ο Άρης θα αναδρομήσει, ίσως έρθουν στην επιφάνεια παλιά θέματα που είχαν ξεχαστεί και τώρα ζητούν να τα λύσεις.

Η τακτική όμως είπαμε ποια θα πρέπει να είναι.

Από 17 Ιανουαρίου μέχρι 17 Φεβρουαρίου θα υπάρχουν λίγα περισσότερα εμπόδια... υπομονή, μέρες είναι, θα περάσουν. Άλλωστε, προτεραιότητα έχει ο στόχος.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο Άρης θα ορθοδρομήσει και οι δουλειές σου θα γίνονται πιο γρήγορα και πιο άμεσα.

Αρχές Μαρτίου, μπορεί να σου επιστρέψουν λεφτά που σου χρωστούσαν και ίσως να συναντήσεις κάποια παλιά σου σχέση.

Από τις 5 Απριλίου, η διαίσθησή σου θα είναι ανεπτυγμένη και οι κρυφοί εχθροί θα σου φανερωθούν.

Στις 18 Απριλίου, ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, αφού έδωσε και πήρε μαθήματα αντοχών και προσαρμοστικότητας, αφήνοντάς σου την αίσθηση ότι τα κατάφερες.

 

Ήλιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Για εσένα ήρεμο μου Ταυράκι, που μόνο ηρεμία δεν έχεις τα τελευταία χρόνια μ αυτόν τον Ουρανό να σε προκαλεί για αλλαγές!

Μην εκπλαγείς αν σου έρθουν απρόσμενες πληροφορίες από τα αδέρφια, τους γείτονες ή ακόμη και από άτομα που δεν περίμενες. Μηνύματα που προορίζονταν για άλλους μπορεί να καταλήξουν σε σένα, ενώ ξαφνικές ιδέες και σκέψεις θα κατακλύζουν το μυαλό σου. Ό,τι κι αν ακούσεις ή σκεφτείς, κράτα το για σένα. Μόλις το ελέγξεις και σιγουρευτείς ότι μπορεί να σου φέρει κέρδος, τότε προχώρα σε δράση.

Ευνοϊκές θα είναι οι συγκυρίες από τον νόμο, το εξωτερικό, ομάδες και οργανισμούς, αλλά και από τον προϊστάμενό σου ή κρατικούς φορείς. Ωστόσο, στις 31/10, το σόι του/της συντρόφου σου μπορεί να θελήσει να σε βάλει να αλλάξεις κοσμοθεωρία ή να διαφωνήσει με κάποιες από τις απόψεις σου. Μην ταράζεσαι! Λύσε το διπλωματικά, καλώντας φίλους και ομάδες να πάρουν θέση. Μη μπεις σε αντιπαράθεση εσύ, άφησε τους άλλους να μιλήσουν για σένα.

Όταν ο Άρης αρχίσει να αναδρομεί, μπορεί να σου φέρει αϋπνίες ή να ξυπνήσει παλιές αναμνήσεις από προδοσίες. Αν είσαι άνδρας, ίσως θυμηθείς πόσες φυλακές και γιατί τις είχες φάει στο στρατό… (Περσινά ξινά σταφύλια) !

Πρόσεχε ιδιαίτερα στις 20/2/2025, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις απρόοπτα με κλειδιά, κινητό ή ακόμη και μυστικά που πρέπει να παραμείνουν κρυφά.

Από τις 5/2, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, θα γυρίσει ανάδρομη, φέρνοντας ίσως νοσταλγία και διάθεση για απολογισμό ζωής.

Στις 16/3, προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να εμφανιστούν στον εργασιακό χώρο, ίσως και με ελαφρά ενόχληση στο στομάχι - καλό θα ήταν να συμβουλευτείς ειδικούς.

Στις 19/3, πρόσεξε παρεξηγήσεις με προϊστάμενο ή κρατικό φορέα, ειδικά αν αφορούν παλιές οφειλές.

Καθώς ο Άρης ετοιμάζεται να φύγει από τον Καρκίνο, η πανσέληνος και η είσοδος του Ποσειδώνα στον Κριό θα προσθέσουν ένταση στην ατμόσφαιρα. Κράτα την επικοινωνία σου διπλωματική και διαπραγματεύσου με ευγένεια. Ως Ταύρος, μπορείς να διαπρέψεις χάρη στην ήρεμη δύναμή σου!

 

Ήλιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ευέλικτε μου Δίδυμε το προσεχές διάστημα με τον Άρη στον Καρκίνο θα σε βρει να ασχολείσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και τους στόχους σου, τομείς που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Είτε οι φίλοι σου θα είναι η κινητήριος δύναμη για να επιτύχεις αυτούς τους στόχους, είτε τα όνειρά σου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, αποφέροντας οικονομικές απολαβές. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αποδείξεις τις ικανότητές σου, κάνοντας εντύπωση σε όσους ίσως σε είχαν υποτιμήσει.

Ο Κρόνος, από τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, ζητάει να δείξεις σοβαρότητα και ωριμότητα. Οι επιθυμίες σου είναι μεγάλες, αλλά για να επιτύχεις θα πρέπει να δράσεις με προσοχή και υπευθυνότητα, ακολουθώντας ασφαλή μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν σε μακροχρόνια σταθερότητα.

Θυμήσου ότι ο λογιστής, ο διαφημιστής, ο δικηγόρος και ο κρατικός μηχανισμός είναι με το μέρος σου, και μην ξεχνάς ότι ο Δίας σου δίνει επιπλέον τύχη.

Στις 31/10, απέφυγε επενδύσεις, δανεισμό ή δανεισμό άλλων, ακόμα και αν κάτι σου φαίνεται δελεαστικό. Από τις 6/1, με την αναδρομή του Άρη, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα σχέδια και τις φιλίες σου.

Στις 20/2, ενδέχεται να προκύψουν οικονομικά και νομικά ζητήματα. Πρόσεξε να είσαι απόλυτα νομότυπος.

Στις 16/3, ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας σκέψεις και ιδέες που είχες βάλει στο συρτάρι. Ιδιαίτερα εκείνη τη μέρα, πρόσεξε τα προσωπικά σου αντικείμενα, όπως το πορτοφόλι σου.

Η 19/3 μπορεί να μοιάζει με τη 20/2, οπότε φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά και νομικά θέματα.

Στις 13/4, φωτίζονται ζητήματα που σχετίζονται με την ευτυχία σου και το τι μπορεί να προχωρήσει. Απέφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και πάρε τον χρόνο σου πριν λάβεις αποφάσεις. Δεν φαίνονται πάντα όλα με την πρώτη ματιά.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Για σένα τροφοδότη μου το διάστημα που θα φιλοξενείς τον Άρη στο ζώδιο ή στον ωροσκόπο σου, ίσως να το νιώσεις λίγο καταπιεστικό, μιας και θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν τον πατέρα σου ή την καριέρα σου. Μην ανησυχείς όμως, καθώς θα έχεις έναν φύλακα άγγελο δίπλα σου να σε προστατεύει. Από τις 23/9 και μετά, αν δεις πως αντιμετωπίζεις τους στόχους σου και τους φίλους σου με μια δόση καχυποψίας, μην εκπλαγείς. Το κλίμα όμως θα βελτιώνεται σταδιακά. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με αδέρφια ή γείτονες, αλλά αν συνεργαστείς για το κοινό καλό, όλα θα πάνε καλά.

Στις 31/10, αν δεις πως το ταίρι ή τα παιδιά σου εκδηλώνουν κυριαρχικές τάσεις, μην τρομάξεις. Αν αντί να πιάσεις τον πολεμικό σου εξοπλισμό, χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία και προτείνεις ιδέες για εκσυγχρονισμό, θα βγεις νικητής.

Όταν ο Άρης αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις αρχές του 2025, ένα μικρό άγχος και μια αγωνία θα σου χτυπήσουν την πόρτα, καθώς παλιά θέματα θα επανέλθουν ζητώντας δράση.

Στις 20/2, πρόσεξε να μη χάσεις κωδικούς από τράπεζες και να αποφύγεις τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια – γιατί η τύχη μπορεί να σου παίξει περίεργα παιχνίδια.

Στις 16/3, οι οικογενειακές και επαγγελματικές συγκρούσεις μπορεί να δοκιμάσουν το ένστικτο επιβίωσής σου. Εκεί θα κληθείς να ρυθμίσεις τη δράση σου και να αναδείξεις τις άμυνές σου.

Στις 19/3, είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις στον κοινωνικό σου κύκλο με σύγχρονες και οργανωμένες ιδέες.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Λέοντας

Εκφραστικά μου Λιονταράκια, η παρουσία του Άρη στο 12ο ηλιακό σας σπίτι θα σας δώσει τη μαχητικότητα να υπερασπιστείτε τους πιο ευάλωτους ή να κάνετε πνευματικά ταξίδια. Ό,τι κι αν επιλέξετε, όμως, θυμηθείτε: απέναντι στο νόμο πρέπει να είστε εντάξει και να μην τον παραβιάσετε (δεν θέλουμε μπλεξίματα, έτσι;). Προσέξτε τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε και τις πληροφορίες που θα λάβετε και θα χρησιμοποιήσετε, γιατί αν δεν είναι ελεγμένες, υπάρχει κίνδυνος να κλονιστεί η πίστη και η εμπιστοσύνη σας (και ούτε αυτό το θέλουμε).

Στην ανάδρομη πορεία του Άρη, μπορεί να βλέπετε όνειρα που να σας φέρνουν μνήμες από το παρελθόν ή να σας πιάσει νοσταλγία για παλιά ταξίδια.

Στις 14/2, προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές – καλό θα είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση (μην το αφήσετε στην τύχη).

Στις 19/2, μια τάση μοναχικότητας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τον/την σύντροφό σας. Αντί να το κρατήσετε μέσα σας, εκφραστείτε τρυφερά για να σας καταλάβει (μην τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας).

Στις 16/3, ενδέχεται να νιώσετε μια ανασφάλεια ότι δεν σας καταλαβαίνουν… εκτονώστε το με γυμναστική (τρέξτε, κάντε γιόγκα, ό,τι σας ανακουφίζει). Μέρα είναι, θα περάσει.

Ο κύκλος του Άρη στις πνευματικές ή καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις θα κλείσει με καλό ταμείο για το επόμενο ή ενδιάμεσο (λόγω αναδρομής) βήμα, που είναι ο Άρης στον Λέοντα. Ανυπομονείτε, έτσι;

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Παρθένος

Για σας, εξυπηρετικά μου Παρθενάκια, με τον Κρόνο απέναντί σας να σας καλεί να τακτοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες, τώρα έρχεται ο Άρης να προσθέσει μια έξτρα δόση αγωνίας και την ανάγκη για άμεσες αποφάσεις σχετικά με το πώς θα κινηθείτε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει από κάτω ένα μαξιλάρι ασφαλείας.

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί η περίοδος αυτή είναι αρκετά περίεργη για εσάς.

Έχετε πολλά στο κεφάλι σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση στόχων. Καλό είναι να ελέγξετε τα δεδομένα σας με τη βοήθεια ειδικών και να κάνετε καταγραφή των προτεραιοτήτων σας, ώστε να είστε καλύτερα οργανωμένοι.

Στις 31/10 αποφύγετε εμπλοκές με τυχερά παιχνίδια – καλύτερα να πραγματοποιήσετε μια έξοδο με τον/την σύντροφό σας, θα περάσετε σίγουρα καλύτερα. Στην ανάδρομη πορεία του Άρη, μπορεί να σας κοινοποιηθούν παλιές οφειλές από την εφορία, οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Στις 19/3 προσέξτε ιδιαίτερα τα κλειδιά σας, τους κωδικούς σας, το πορτοφόλι σας, και στην οδήγηση, γιατί μπορεί να προκύψουν δυσκολίες.

Και στις 13/4, προσοχή να μην εξαπατηθείτε – αν χρειαστεί να προχωρήσετε σε οικονομική συναλλαγή, καλό θα είναι να πάρετε βοήθεια από νομικούς.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, εσείς που προσδοκάτε αρμονία και ισορροπία γύρω σας, ετοιμαστείτε γιατί με την επίσκεψη του Άρη στον Καρκίνο, στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στην καριέρα σας και τη δημόσια εικόνα σας.

Κάποιος σύντροφος, συνεργάτης ή άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον σας μπορεί να θελήσει να σας επιβληθεί, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Επειδή όμως είστε Ζυγοί, με ένα από τα μεγαλύτερα όπλα σας να είναι η διπλωματία, ξεκινήστε με το κλασικό «Ναι, καταλαβαίνω τι λες και θα το σκεφτώ… αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, υπάρχουν και άλλοι παράμετροι...» και ροκανίστε τον χρόνο.

Από τις 23/9 και μετά, πάρτε το ύφος και το μειδίαμα της Τζοκόντα και αρχίστε να αποδομείτε τα επιχειρήματα του άλλου με νομικά και ηθικά επιχειρήματα, αλλά πάντα με το γλυκό σας χαμόγελο. Εφαρμόστε το παλιό καλό «διαίρει και βασίλευε» για να κερδίσετε χρόνο και να διατηρήσετε τον έλεγχο.

Όσο προχωρά ο χρόνος, εάν η πίεση συνεχίζεται, αλλάξτε σκηνικό. Θέστε ως μέγα θέμα οτι πρέπει να ασχοληθείτε με τα αδερφοξάδερφα σας και πρέπει να μάθετε αγγλικά ή κινέζικα μέχρι και δίπλωμα αυτοκινήτου, κλαρκ !Στο βωμό της μάθησης λοιπόν !!! Δεν θα σας κάνει αυτός ο Άρης ό,τι θέλει – εσείς κρατάτε το τιμόνι!

Όταν ο Άρης θα αναδρομήσει μετά τις 6/1/2025, θα επανέλθει μμμμ….  λίγο πιο διαχειρίσιμος, και τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξετε το χαρτί του θύματος της βαριάς καθημερινότητας. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά πάτε για Όσκαρ!

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές στις 19/2 και 19/3 – κρατήστε καλά φυλαγμένα το πορτοφόλι και τους κωδικούς σας.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Αγαπημένε μου Φοίνικα, λες και δεν ήταν αρκετό ότι από το 2008 κάθεσαι στο σκαμνί της διαρκούς μάθησης (δια βίου μάθηση, το λένε), τώρα έρχεται και ο Άρης για να σε κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο. Μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσεις σεμινάρια, να κάνεις μεταπτυχιακά ή ακόμα και να μετακινηθείς στο εξωτερικό για θέματα δουλειάς. Αν και δεν θα είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που σου έχει συμβεί, οι συνθήκες θα βελτιωθούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, και το καλό είναι ότι από όλη αυτή την κατάσταση δεν θα ευνοηθείς μόνο οικονομικά, αλλά πολλαπλά.

Πρόσεχε ιδιαίτερα στα τέλη Οκτωβρίου και ειδικά γύρω στις 31/10, καθώς υπάρχει κίνδυνος να συγκρουστείς λεκτικά με συναδέλφους και τα νεύρα σου να φτάσουν στα όρια τους. Φρόντισε πώς οδηγείς και να είσαι προσεκτικός με αιχμηρά εργαλεία.

Μετά τις 6/1/2025, όταν ο Άρης επιστρέψει στον Καρκίνο με ανάδρομη κίνηση, θέματα που δεν είχαν ολοκληρωθεί θα βγουν στην επιφάνεια. Ίσως κάτι είχε ξεχαστεί ή λησμονηθεί, αλλά τώρα το σκηνικό είναι διαφορετικό και εσύ έχεις διαφοροποιηθεί. Το κλειδί σου από εδώ και πέρα είναι "κανείς δεν είναι κανενός."

Τα τελευταία χρόνια έχεις υποστεί πολλές αλλαγές στο περιβάλλον σου λόγω οικογενειακών συνθηκών, και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να φύγει ο Ουρανός από τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι λοιπόν, μέσα στο Φλεβάρη, πάλι θα δεις καταστάσεις να αλλάζουν, με έμμεση συμμετοχή του συντρόφου σου, των επαγγελματικών σου κινητοποιήσεων, και ίσως και από κάποια απωθημένα που είχες.

Ο Μάρτιος θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με τον Φεβρουάριο.

Η πανσέληνος στις 13/4 θα σου αναδείξει τα θετικά και τα αρνητικά στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Ωστόσο, επειδή θα διακατέχεσαι από μια τάση εξιδανίκευσης, αυτό θα ήθελα να το προσέξεις λίγο και να μη σταματάς να ελέγχεις όλες τις παραμέτρους χωρίς να γίνεσαι το εξιλαστήριο θύμα που σε ανάγκασαν οι άλλοι.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Τοξότης

Αγαπημένε μου αισιόδοξε Τοξότη, αυτή την περίοδο ο κυβερνήτης σου φαίνεται να έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να σου φανερώσει. Μπορεί να σου δείξει έναν νέο σύντροφο, έναν συνεργάτη, ή ακόμα και τους εχθρούς σου – ό,τι και να είναι, καλό θα είναι να το υποδεχτείς με ανοιχτά χέρια.

Φυσικά, εσύ θέλεις να ασχολείσαι με οτιδήποτε σου προσφέρει ευχαρίστηση και διεγείρει τη συναισθηματική σου κατάσταση. Μπορεί να θελήσεις να επιβληθείς στο παιδί σου, ή στον ερωτικό σου σύντροφο, όπως επίσης να έχεις τον έλεγχο σε θέματα που σου προκαλούν φόβο και αγωνία, αλλά να ξέρεις ότι η ικανοποίησή σου θα μοιάζει με σκωτσέζικο ντους.

Οι ισορροπίες ανάμεσα στην υπερβολή και την αυστηρότητα, στο πολύ και στο λίγο, θα είναι λεπτές, οπότε η διπλωματία και η προσαρμοστικότητα με στόχο τη φροντίδα είναι δύο πολύ βοηθητικά εργαλεία για εσένα.

Στα τέλη του Οκτωβρίου, κοντά στις 31/10, απόφυγε να επενδύσεις ή να ρισκάρεις. Πρόσεξε τις οικονομικές συναλλαγές και τους τραπεζικούς σου κωδικούς, καθώς οι μέρες αυτές είναι ευάλωτες σε λάθη και απώλειες.

Κατά την αναδρόμηση του Άρη στον Καρκίνο, μπορεί να ξαναεμφανιστεί κάποιο παλιό ερωτικό φλερτ. Η επανεμφάνιση αυτή ίσως σου προκαλέσει κάποια συναισθηματική αναστάτωση, αλλά είναι μια ευκαιρία να ξανασκεφτείς παλιές αποφάσεις.

Στις 20/2 και 19/3, μείνε μακριά από κρυφές ή παράνομες δραστηριότητες. Ό,τι κρύβεται αυτήν την περίοδο, έχει μεγάλες πιθανότητες να βγει στη φόρα, οπότε παίξε με ανοιχτά χαρτιά για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Για σένα, υπεύθυνο Αιγοκεράκι μου, το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, τα πράγματα ίσως γίνουν λίγο πιο έντονα. Ο σύντροφος, ο συνεργάτης, ή το περιβάλλον σου γενικότερα, θα έχουν την αίσθηση ότι προσπαθείς να τους επιβληθείς – ακόμα κι αν οι προθέσεις σου είναι απλώς προστατευτικές και στοχεύουν στην ασφάλειά τους. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις αντιδράσεις και να νιώσεις αδικημένος στο τέλος.

Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι η μαμά σου εκφράζει άποψη για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, γεγονός που μπορεί να σε βάλει σε δύσκολη θέση. Η προτεινόμενη στρατηγική είναι να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας και να εκφράζεσαι με λακωνικές φράσεις του τύπου «Ασφαλές για όλους θα ήταν...» ή «Προτείνω για να μη θιχτούν συμφέροντα...». Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από περιττές συγκρούσεις. Θα αισθάνεσαι συχνά σαν κυματοθραύστης, απορροφώντας την πίεση από όλες τις πλευρές.

Κατά την αναδρομή του Άρη στον Καρκίνο, μετά τις 6/1/2025, μπορεί να εμφανιστούν παλιά οικογενειακά θέματα ή να ξεθαφτούν οικογενειακά κειμήλια από το μπαούλο. Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να φέρουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεχαστεί.

Λίγο πριν τελειώσει η περίοδος της ανακατωσούρας από τον Άρη στις σχέσεις σου, γύρω στις 13/4, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες απερίσκεπτες καταστάσεις από την πλευρά των άλλων. Η λύση είναι στο χέρι σου: βάλ' τους όρια με γνώμονα πάντα το δίκαιο και το συμφέρον όλων. Είσαι Αιγόκερως, μπορείς να ηγηθείς και να βρεις τη σωστή πορεία δράσης.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Για εσάς, φιλικά μου Υδροχοάκια, από τον Σεπτέμβριο και μετά, με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο έντονη και γεμάτη δραστηριότητες. Καμία μέρα δεν θα μοιάζει με την προηγούμενη. Το «πακέτο» που διανύετε τον τελευταίο καιρό, με τον Κρόνο να σας διδάσκει μαθήματα οικονομίας και τον Ουρανό να φέρνει αλλαγές στην έδρα ή το σπίτι σας, θα σας βάλει τώρα να τρέχετε και για θέματα κοντινών σας συγγενών.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να ξεσπάτε τα νεύρα σας στον εργασιακό χώρο. Μια καλή πρόταση είναι να βάλετε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σας, και μάλιστα μια πισίνα θα ήταν ό,τι πρέπει για να εκτονώνεστε εκεί.

Στις 31/10, χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση, στα αιχμηρά αντικείμενα, και όσοι ασχολείστε με καυτά υγρά, όπως χυτήρια ή ακόμη και όταν τηγανίζετε ή βράζετε κάτι.

Κατά την αναδρομή του Άρη στον Καρκίνο και αφού θα έχετε υποδεχθεί τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, που θα ζητά πλήρη αυτοκυριαρχία, αυτός ο Άρης μπορεί να σας φέρει ένα παλιό σας συμμαθητή, έναν συγγενή που έχετε πολλά χρόνια να δείτε, έγγραφα που είχατε χάσει ή ακόμη και την εμφάνιση ενός κινητού τηλεφώνου ή οχήματος που είχατε χάσει.

14/2: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πορτοφόλι σας και στις οικονομικές σας συναλλαγές Προσοχή επίσης σε διαδικτυακές αγορές και επενδύσεις.

19/2: Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις και προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να επιδεινώσουν μια τεταμένη  κατάσταση με κάποιον ανώτερο.

16/3:  Η ημέρα ενδέχεται να φέρει μικρά ατυχήματα ή δυσκολίες, ειδικά αν δεν είστε συγκεντρωμένοι ή προσεκτικοί. Καλό είναι να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με εργαλεία και εξοπλισμό.

19/3: Τα γεγονότα της 19/2 μπορεί να επαναληφθούν, γι' αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτησή σας. 

13/4: Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ή να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει.

 

Ήλιος ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ρομαντικέ μου Ιχθύ, με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο από τον Σεπτέμβρη, εάν θελήσεις να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση, να κάνεις ένα παιδί, ή να ασχοληθείς με γυμναστική, καλλιτεχνικές, πνευματικές ή εναλλακτικού τύπου δραστηριότητες, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ωστόσο, αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με επιχειρηματικές δραστηριότητες διαφορετικές από αυτά, θέλει μεγάλη προσοχή.

Έχεις τον Κρόνο να σε πιέζει να πάρεις ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι καθαρά πνευματικός και καλλιτεχνικός, δεν σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα καθαρά σε άλλους τομείς, ειδικά όταν πρόκειται να μπει στον τομέα των οικονομικών σου.

31/10: Προσέξτε ιδιαίτερα στις ερωτικές σας συναναστροφές και πάρτε τις προστασίες που είναι πάντα απαραίτητες για τις υγιείς ερωτικές συνευρέσεις.

Κατά την αναδρόμηση του Άρη: Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να επανεξετάσετε τι πραγματικά αξίζει στη ζωή σας και σε ποιους τομείς αξίζει να επενδύσετε. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, αλλά αφιερώστε χρόνο στη σκέψη και στον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων σας.

14/2: Αποφύγετε δάνεια και επενδύσεις.

20/2: Οι ενέργειές σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις ή ατυχήματα.

16/3: Επαναλαμβάνονται οι επισημάνσεις της 14/2. Μην δανείζεστε και μην επενδύετε, καθώς οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές.

19/3: Ό,τι και στις 20/2. Η προσοχή σας στην οδήγηση και στην επικοινωνία παραμένει σημαντική, για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

13/4: Κρατήστε σιωπή, συλλέξτε μόνο τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες, και αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα, όταν τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

 

 Από την Άννα Τρίπκου