Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Δώσε μου λιγάκι Ουρανό !


Ένας ξενοδόχος που μελετά αστρολογία, γνωρίζει ότι την επόμενη εβδομάδα και ειδικά το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ένα περίεργο φαινόμενο με κακοκαιρία.



Ο ουρανός θα ρίχνει συνεχώς κεραυνούς και θα επηρεάσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο όλων των ανθρώπων. Έτσι θα επηρεαστούν και τα 12 ζώδια.

Αποφασίζει να κάνει έναν διαγωνισμό που θα κερδίσουν 12 άτομα, ένα από το κάθε ζώδιο και θα τους παρέχει δωρεάν διανομή στο σαλέ του, με όλες τις ανέσεις για 3 ημέρες, ώστε να κάνει μελέτες.

Πρώτος φτάνει ο Κριός. Έχει μόλις χωρίσει και κάθεται στο σαλόνι.  Νιώθει ότι πρέπει να κάνει απολογισμό της σχέσης του.
Μετά από λίγο φτάνει και ο Ζυγός.  Υπήρξε έκπληξη γιατί είχαν γνωριστεί σε ένα σεμινάριο ιστορίας με θέμα την βιομηχανική επανάσταση.  Δεν θεώρησαν τυχαία την συνάντηση αυτή καθώς τότε στο σεμινάριο είχαν συζητήσει για το πρόβλημα του ζυγού. Δεν ήθελε να συγκατοίκησει με την κοπέλα του. 
Οι κεραυνοί δυνάμωναν και εκείνοι συζητούσαν για τις βάσεις που πρέπει να θέσουν.

Ο Ταύρος με το που φτάνει ήταν χαρούμενος, δίνει φιλοδώρημα στο παιδί που του κουβάλησε τις αποσκευές, είχε πάρει αύξηση την προηγούμενη ημέρα. Όταν όμως κατέβηκε να δώσει την ταυτότητα στον ξενοδόχο,  χτυπάει το τηλέφωνο του  και τον ενημέρωσαν πως το σπίτι του πήρε φωτιά από έναν κεραυνό. Έφυγε πανικόβλητος για να δει τι απέμεινε από τα υπάρχοντα του.

Ο Δίδυμος θα έφτανε με σιδηρόδρομο. Ζήτησε να τον παραλάβει κάποιος από το προσωπικό του σαλέ. Με την άφιξη του ευχαρίστησε τον ξενοδόχο για την εξυπηρέτηση. Του εξήγησε ότι διάλεξε αυτόν τον τρόπο γιατί θα συνταξίδευε μαζί με τον καθηγητή του και ήθελε να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις.

Ο Καρκίνος ήταν βιολόγος κατέβηκε στο σαλόνι με το laptop να διαβάσει μια έρευνα για το κύτταρο. Πέφτει ένας δυνατός κεραυνός, σβήνει το ρεύμα και σε λίγο που ήρθε, άνοιξε ένας φάκελος με φωτογραφίες, θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που αναγκάστηκε να μεταναστεύσει, του ξύπνησε την αποξένωση που είχε νιώσει....

Ο Λέων είναι καλλιτέχνης. Κάθεται δίπλα στο τζάκι με την φωτιά.... Εξιστορεί τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, του άρεσε πολύ όταν υποδύθηκε επαναστατικούς χαρακτήρες, ίσως γιατί είχε πάρει μέρος ο ίδιος σαν φοιτητής στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, πριν τον απορροφήσει η τέχνη.

Ο Παρθένος είναι προβληματισμένος.... Είχε παραιτηθεί την προηγούμενη μέρα, ένιωθε ότι προσέφερε πάρα πολλά στην εργασία του και η αμοιβή του ήταν πενιχρή. Σκεφτόταν τρόπους να ισορροπήσει την δουλειά με την προσφορά και την  ανταμοιβή.

Ο Σκορπιός ασχολείται με την μεταφυσική. Είναι στο δωμάτιο και τακτοποιεί τα πράγματα του, πέφτει ένας κεραυνός, ζυγώνει στο παράθυρο να δει και παρατηρεί πάνω στο τραπεζάκι ένα βιβλίο. Το είχε ξεχάσει ο προηγούμενος ένοικος, διαβάζει το οπισθόφυλλο, μιλάει για την σωστή διαχείριση της εξουσίας. Δεν θεωρεί τυχαίο αυτό το γεγονός. Πέφτει στη μελέτη. 

Ο Τοξότης είναι στο σαλόνι. Διασκεδάζει με την εμπειρία. Σκέφτεται να βγει λίγο έξω στην βροχή, να συζητήσει με όλους, να ανταλλάξει απόψεις. Νιώθει χαρά γιατί τον αποδέχονται όλοι οι παρευρισκόμενοι. Του είχε μείνει πόνος από το σχολείο που είχε υποστεί bulling και αισθανόταν εκτός συνόλου. Είχε δούλεψε αρκετό καιρό πάνω σε αυτό να βρει την αιτία.

Ο  Αιγόκερως κάθεται ήσυχος. Σκέφτεται την εικόνα του απέναντι σε όλους. Παρακολουθεί ειδήσεις  και τον πιάνει ταραχή.  Ανακοινώθηκαν κάποιες μεταρρυθμίσεις  που θα του φέρουν τα πάνω κάτω στη δουλειά του. 

Ο Υδροχόος κατεβαίνει από το δωμάτιο. Του αρέσει η ιδέα της ομάδας. Φέρνει ένα τεστ νοημοσύνης να παίξουν όλοι μαζί. Νιώθει ότι είναι μια καλή ευκαιρία για αυτοεκφραση για όλους.

Ο Ιχθύς είναι δάσκαλος θρησκευτικών. Κάθεται δίπλα στο ενυδρείο του σαλέ. Σκέφτεται ένα όνειρο που είδε το προηγούμενο  βράδυ και τον προέτρεπε να εφαρμόσει κάποιες θεωρίες. Τις οποίες είχε αναπτύξει, στους μαθητές του. Έτσι θα βοηθούσε την ανθρωπότητα. Του  είναι δύσκολη η πράξη και ψάχνει τρόπους.

Άσκηση τμήματος Καρμικής Αστρολογίας για τον Ουρανό στις ζωδιακές περιοχές από την Αναστασία Καραγιώργα
Για την Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
Διδασκαλία Ελίνα Βατικιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου