Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Τα λουτρά της Αφροδίτης


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ)


Δώδεκα φίλες ξεκίνησαν την εκδρομή τους για τα λουτρά της Αφροδίτης στην Πάφο της Κύπρου. Η εκδρομή αναμενόταν επεισοδιακή καθώς και οι δώδεκα ήταν εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Αφού έπεσε μαλλιοτράβηγμα μόλις έφτασαν στο νησί, αποφάσισαν τα λουτρά τελικά να είναι διαθέσιμα για μια μέρα αποκλειστικά για την κάθε μία. Η σειρά και η επιλογή ήταν άκρως ζωδιακή!

ΗΜΕΡΑ 1η: Η Αφροδίτη στον ΚΡΙΟ καταφθάνει κουτρουβαλώντας στην τοποθεσία, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της. Πετάει γρήγορα τα ρούχα της και καθώς τιτιβίζουν τα πουλάκια γλυκά φωνάζει ΣΚΑΑΑΑΑΣΤΕΕΕΕΕΕ και βουτάει με μανία στα όμορφα λουτρά! Μετά από πέντε βουτιές βαριέται την ηρεμία και αποφασίζει να βρει κανονική παραλία με περισσότερο κόσμο για να μπορέσει να φλερτάρει.

ΗΜΕΡΑ 2η: Η Αφροδίτη στον ΤΑΥΡΟ έχει σκεφθεί από το προηγούμενο βράδυ πως θα περάσει όμορφα, με ανέσεις. Έχει πάρει δεύτερο μαγιό μαζί για να μην μείνει με το βρεγμένο, οπωσδήποτε χρήματα για να νιώθει ασφαλής, αντηλιακά και ένα καλάθι γεμάτο τρόφιμα κάθε λογής. Την επιθυμία κερασάκι-στην-τούρτα τελικά όμως δεν την πραγματοποιεί, γιατί την έχει κλέψει άλλη Αφροδίτη και στο τέλος της εκδρομής αποφασίζει να πνίξει τον καημό της σε ξακουστή ταβέρνα της περιοχής.

ΗΜΕΡΑ 3η: Η Αφροδίτη στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ το μόνο που οργανώνει να πάρει μαζί είναι δυο-τρία βιβλία όταν χορτάσει τη φύση και βαρεθεί, αλλά τελικά περνάει πρώτα από την πόλη, όπου πετυχαίνει τον πρώην της και αποφασίζουν να ζήσουν πάλι μια νέα περιπέτεια. Η μέρα τελικά καταλήγει με αρκετή συζήτηση γύρω από τη λογοτεχνία και πολλά μπουκαλάκια νερό για να αναπληρώσουν το σάλιο τους.

ΗΜΕΡΑ 4η: Καταφθάνει η γλυκιά Αφροδίτη στον ΚΑΡΚΙΝΟ, η οποία δεν άντεξε από τις τύψεις και έφερε τα παιδιά της μαζί γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη μητρότητα πίσω. Θέλει να προσφέρει στα παιδιά της ότι απολαμβάνει κι εκείνη. Η μέρα τελικά γεμίζει με πολλά πλατσουρίσματα, νεροπίστολα και παιδικά παιχνίδια.

ΗΜΕΡΑ 5η: Η Αφροδίτη στο ΛΕΟΝΤΑ είναι αυτή που έχει «κλέψει» τον μασέρ του ξενοδοχείου -για όλες τις μέρες της εκδρομής- από την Αφροδίτη στον ΤΑΥΡΟ, φροντίζοντας για την περιποίηση της και κάνοντας μπαρούτι την ΤΑΥΡΙΝΑ. Το μαγιό της είναι Yamamay και άνω, έχει φέρει μαζί της ακριβά έλαια περιποίησης για το σώμα και βάζει το μασέρ να κουβαλήσει μια sezlong για να απλώσει το θεϊκό κορμί. Όταν βρεθεί μες το νερό μετά την περιποίηση, έρχεται η ώρα που τραγουδάει το «είναι το στρώμα μου μονό», κι έτσι κλείνει αρχοντικά την επίσκεψη της στα λουτρά, κάνοντας τον μασέρ να την αποθεώσει (του έδωσε tips!)

ΗΜΕΡΑ 6η: Η Αφροδίτη στην ΠΑΡΘΕΝΟ έχει φτιάξει πλανόγραμμα και λίστα του τι πρέπει να κουβαλήσει μαζί από την προηγούμενη μέρα. Βασικά και άκρως απαραίτητα θεωρούνται το Betadine, Hanzaplast, μωρομάντηλα και αμπούλες απολύμανσης που θα ρίξει στο νερό μόλις φτάσει για να διώξει τα μικρόβια των ελαίων της Αφροδίτης στο ΛΕΟΝΤΑ από την προηγούμενη μέρα. Αφού βεβαιωθεί ότι τα λουτρά θα αφρίσουν σαν να ξαναγεννήθηκε η Αφροδίτη, τότε θα πέσει ήρεμη για ένα άκρως θεραπευτικό λουτρό.

ΗΜΕΡΑ 7η: Η Αφροδίτη στο ΖΥΓΟ έχει κάνει και ένα όμορφο μακιγιάζ από το ξενοδοχείο. γιατί είναι αυτονόητο ότι δε θα βουτήξει το κεφάλι στο νερό. Τα μαλλιά είναι επίσης όμορφα χτενισμένα προς τιμήν της Αφροδίτης που της δίνει αυτή την ομορφιά! Αν όμως νομίζετε ότι πήγε μόνη, είστε γελασμένοι. Έχει πάρει μαζί το αμόρε, γιατί δεν νοούνται οι χαρές της ζωής χωρίς έναν σύντροφο. Άλλωστε η μοναξιά δεν αντέχεται, ειδικά όταν έχεις κάνει κούρα ομορφιάς.

ΗΜΕΡΑ 8η: Η ημέρα του πάθους και των εντάσεων! Πείτε αλεύρι… η Αφροδίτη στο ΣΚΟΡΠΙΟ σας γυρεύει! Χωρίς πολλές προετοιμασίες θα βάλει απλά το σέξι μαύρο μαγιό της και θα σκάσει στα λουτρά. Αφού εξερευνήσει τους πάντες και τα πάντα με το βαθύ ερωτικό της βλέμμα, θα αφεθεί στη μαγεία του νερού και θα τσουτσουριάσει η πλάση όλη!

ΗΜΕΡΑ 9η και 10η: Χίπηδες εν δράσει! Η εντελώς διαφορετική επίσκεψη θα μπορούσε να ανήκει μόνο στην Αφροδίτη στον ΤΟΞΟΤΗ και τον ΥΔΡΟΧΟΟ που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν καν και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία χωρίς περιορισμούς, παρέα με το φιλαράκι τους. Πρωτότυπες, επαναστάστριες και χύμα, κάνουν την εμφάνιση τους με αθλητικό μαγιό, σκηνή και είδη camping για να περάσουν το βράδυ μες τη φύση και να ονομάσουν τους αστερισμούς στον νυχτερινό ουρανό. Υποσημείωση: Η ομάδα κέρδισε δύο μέρες, γιατί η ομάδα πάντα μπορεί καλύτερα.

ΗΜΕΡΑ 11η: Ήρθε η μέρα να κουβαλήσουμε και λίγη δουλειά στις διακοπές. Εδώ εμφανίζεται η Αφροδίτη στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ, με τα γήινα χρώματα του κυριλέ μαγιό της, ώστε τώρα να απολαύσει τη θέα των λουτρών δουλεύοντας από το κινητό της, και ανεβάζοντας τις μετοχές στο χρηματιστηριο, όπως ανεβαίνει η θερμοκρασία στο κορμί της την ώρα της ηλιοθεραπείας.

ΗΜΕΡΑ 12η: Η Αφροδίτη στους ΙΧΘΥΣ ξεκινάει την επίσκεψη της στα λουτρά με μια γλυκιά μελαγχολία, αναπολώντας τον μεγάλο της έρωτα, διαβάζοντας Άρλεκιν και περνώντας ατελείωτες ώρες μέσα στο νερό για να θεραπεύσει όλη την αρνητική ενέργεια.



  ΜΠΕΛΜΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
 

 Άσκηση από το τμήμα αρχαρίων στην Αστρολογική σχολή Κοσμόγραμμα. 
Δασκάλα : Ελίνα Βατικιώτη, 
Μαθήτρια Κατερίνα Μπέλμπα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου